Kocaeli'nde Sönük Yılbaşı

Kocaeli 01.01.2018 - 00:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli'nde Sönük Yılbaşı

Kocaeli’de yeni yıl kutlamaları önceki yıllara nazaran sönük geçti. Yılbaşı nedeniyle güvenlik tedbirleri üst düzeye çıkarılırken vatandaşlar yeni yılı evlerinde karşılamayı tercih etti.

Kocaeli’de yeni yıl kutlamaları sönük başladı, sokaklar boş kaldı. Yılbaşı arifesinde dükkanlar ve kent merkezinde önceki yıllarda olduğu gibi yeni yıl coşkusu gözlenmedi. Yeni yıl etkinliklerinin merkezi ise Cumhuriyet Parkı ve Barlar Sokağı oldu. Yürüyüş Yolu güzergâhındaki kafeler yılbaşı gecesi de açık olurken herhangi bir yeni yıl süslemesi yapılmadı. Kentin en hareketli noktaları Yürüyüş Yolu ve Fethiye Caddesi ise boş kaldı.   Güvenlik tedbirleri en üst seviyede Tüm Türkiye genelinde yılbaşı tedbirleri terör olaylarına karşı artırılırken güvenlik gerekçesiyle birçok ilde ve Kocaeli’de herhangi bir yılbaşı programı yapılmadı. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı tedbirleri kapsamında huzur planları çerçevesinde güvenlik tedbirleri aldı. Halkın alışveriş yaptığı yerlerde, kutlama ve eğlence mekânlarında, otogar, istasyon, liman ve şehir içi otobüs duraklarında güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldı. Yaya ve motorlu devriyeler ile şehir içi yollar ve karayolları üzerinde görev yapacak trafik ekipleri veya timlerinin sayıları artırılarak devriye ve nöbet hizmetleri uygulandı.   Bu yıl kar yok Önceki yıllarda kar yağışıyla yeni yılı karşılayan Kocaeli’de ise bu yıl kar yağışı başlamadı.  Yılbaşına karl  havayla girmeyi ümit eden Kocaelililer yağışsuz ve soğuk havayla karşılaştı.   Vatandaş yeni yıla evde girdi Yılbaşı tedbirleri, terör olayları korkusu ile vatandaşlar ise yeni yıla evlerinde girmeyi tercih etti.
Kocaeli’de yeni yıl kutlamaları önceki yıllara nazaran sönük geçti. Yılbaşı nedeniyle güvenlik tedbirleri üst düzeye çıkarılırken vatandaşlar yeni yılı evlerinde karşılamayı tercih etti.

Kocaeli’de yeni yıl kutlamaları sönük başladı, sokaklar boş kaldı. Yılbaşı arifesinde dükkanlar ve kent merkezinde önceki yıllarda olduğu gibi yeni yıl coşkusu gözlenmedi. Yeni yıl etkinliklerinin merkezi ise Cumhuriyet Parkı ve Barlar Sokağı oldu. Yürüyüş Yolu güzergâhındaki kafeler yılbaşı gecesi de açık olurken herhangi bir yeni yıl süslemesi yapılmadı. Kentin en hareketli noktaları Yürüyüş Yolu ve Fethiye Caddesi ise boş kaldı.

 

Güvenlik tedbirleri en üst seviyede

Tüm Türkiye genelinde yılbaşı tedbirleri terör olaylarına karşı artırılırken güvenlik gerekçesiyle birçok ilde ve Kocaeli’de herhangi bir yılbaşı programı yapılmadı. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı tedbirleri kapsamında huzur planları çerçevesinde güvenlik tedbirleri aldı. Halkın alışveriş yaptığı yerlerde, kutlama ve eğlence mekânlarında, otogar, istasyon, liman ve şehir içi otobüs duraklarında güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldı. Yaya ve motorlu devriyeler ile şehir içi yollar ve karayolları üzerinde görev yapacak trafik ekipleri veya timlerinin sayıları artırılarak devriye ve nöbet hizmetleri uygulandı.

 

Bu yıl kar yok

Önceki yıllarda kar yağışıyla yeni yılı karşılayan Kocaeli’de ise bu yıl kar yağışı başlamadı.  Yılbaşına karl  havayla girmeyi ümit eden Kocaelililer yağışsuz ve soğuk havayla karşılaştı.

 

Vatandaş yeni yıla evde girdi

Yılbaşı tedbirleri, terör olayları korkusu ile vatandaşlar ise yeni yıla evlerinde girmeyi tercih etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.