Kocaeli’nde televizyona en çok talep o ilçede!

Gebze 02.07.2018 - 16:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kocaeli’nde televizyona en çok talep o ilçede!

Kocaeli'nin televizyon ve projeksiyon kategorisi alışveriş verilerini inceleyen Hepsiburada, erkeklerin kadınlardan 7 kat fazla televizyon alışverişi yaptığını en çok talebin de Gebze’den geldiğini açıkladı.

Kocaeli’nde, erkekler kadınlara göre 7 kat fazla televizyon alışverişi yaptı. En çok alışverişin 29-38 yaş aralığı tarafından yapıldığını belirten Hepsiburada yetkilileri, en çok talebin Gebze’den geldiğini açıkladı. Gebze’yi sırasıyla İzmit, Gölcük, Çayırova, Darıca, Körfez, Derince, Başiskele ve Kartepe takip etti. Ocak-Haziran 2018 döneminde televizyon ve projeksiyon kategorisinden yapılan alışverişlerde talep, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 36 arttı. TELEVİZYON VE PROJEKSİYONA İLGİ ARTIYOR Müşterilerin alışveriş eğilimleriyle ilgili açıklama yapan Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Mutlu Erturan değişen tercih ve alışkanlıklara dikkat çekerek şöyle konuştu: "Büyük ekran televizyon alışverişini e-ticaretten yapanların oranı geçen yılın Ocak-Haziran dönemine göre yüzde 29 artış gösterdi, projeksiyon kategorisinde ise bu oran yüzde 21 oldu. En çok alışverişi 28-45 yaş aralığındaki müşterilerimiz yaptı. Televizyon alışverişini Hepsiburada’dan yapan İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’nın ardından en çok alışveriş yapan iller sırasıyla, Konya, Antalya, Kocaeli, Balıkesir ve Gaziantep oldu. Projeksiyon alışverişinde ise büyük şehirlerin yanı sıra Kocaeli, Tekirdağ, Gaziantep ve Muğla da yoğun ilgi gösteren iller arasında. Biz de Hepsiburada olarak müşterilerimizin eğilimlerini yakından takip ederek onların talepleri doğrultusunda ürün çeşitliliği ve alışveriş deneyimini sürekli geliştirerek müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz."
Kocaeli'nin televizyon ve projeksiyon kategorisi alışveriş verilerini inceleyen Hepsiburada, erkeklerin kadınlardan 7 kat fazla televizyon alışverişi yaptığını en çok talebin de Gebze’den geldiğini açıkladı.

Kocaeli’nde, erkekler kadınlara göre 7 kat fazla televizyon alışverişi yaptı. En çok alışverişin 29-38 yaş aralığı tarafından yapıldığını belirten Hepsiburada yetkilileri, en çok talebin Gebze’den geldiğini açıkladı. Gebze’yi sırasıyla İzmit, Gölcük, Çayırova, Darıca, Körfez, Derince, Başiskele ve Kartepe takip etti. Ocak-Haziran 2018 döneminde televizyon ve projeksiyon kategorisinden yapılan alışverişlerde talep, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 36 arttı.

TELEVİZYON VE PROJEKSİYONA İLGİ ARTIYOR

Müşterilerin alışveriş eğilimleriyle ilgili açıklama yapan Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Mutlu Erturan değişen tercih ve alışkanlıklara dikkat çekerek şöyle konuştu: "Büyük ekran televizyon alışverişini e-ticaretten yapanların oranı geçen yılın Ocak-Haziran dönemine göre yüzde 29 artış gösterdi, projeksiyon kategorisinde ise bu oran yüzde 21 oldu. En çok alışverişi 28-45 yaş aralığındaki müşterilerimiz yaptı. Televizyon alışverişini Hepsiburada’dan yapan İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’nın ardından en çok alışveriş yapan iller sırasıyla, Konya, Antalya, Kocaeli, Balıkesir ve Gaziantep oldu. Projeksiyon alışverişinde ise büyük şehirlerin yanı sıra Kocaeli, Tekirdağ, Gaziantep ve Muğla da yoğun ilgi gösteren iller arasında. Biz de Hepsiburada olarak müşterilerimizin eğilimlerini yakından takip ederek onların talepleri doğrultusunda ürün çeşitliliği ve alışveriş deneyimini sürekli geliştirerek müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.