Kocaeli’nde uyuşturucu operasyonu

Kocaeli 23.05.2020 - 20:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli’nde uyuşturucu operasyonu

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Kocaeli’de 34 bin uyuşturucu hap ele geçirildiği dile getirildi. Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  Emniyet Müdürlüğümüzce uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 23.05.2020 günü ilimiz TEM Otoyolunda durdurulan bir kargo firmasına ait araçta yapılan aramada daralı ağırlığı 7850 gram olan 34.000 adet extacy hap ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak M.Y. ve E.K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır.  Şüpheli şahısların Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilecektir.  Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.” İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Kocaeli’de 34 bin uyuşturucu hap ele geçirildiği dile getirildi.
Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

Emniyet Müdürlüğümüzce uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 23.05.2020 günü ilimiz TEM Otoyolunda durdurulan bir kargo firmasına ait araçta yapılan aramada daralı ağırlığı 7850 gram olan 34.000 adet extacy hap ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili olarak M.Y. ve E.K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır. 

Şüpheli şahısların Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilecektir. 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.”

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.