Kocaeli’nden 2 milyon kişi geçti

Kocaeli 05.08.2019 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli’nden 2 milyon kişi geçti

Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden 6 ayda 376 bin 288 kişi yararlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.’nin Mayıs 2017’den itibaren işletmesini yürüttüğü Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali bu güne kadar toplamda 6 milyon kişiyi ağırladı. 2019 yılının ilk yarısında da 1 milyon 734 bin 854 ziyaretçiyi misafir eden UlaşımPark, 376 bin 288 kişinin de güvenli şekilde seyahat etmesini sağladı. Türkiye’nin dört bir yanına giden otobüsleri kullanmak için terminale gelen vatandaşlar, otobüslere binene kadar Büyükşehir Belediyesi tarafından güvenli, temiz ve ferah bir ortamda ağırlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmesi yürütülen otobüs terminali, her gün ortalama 10 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. 2019 yılının ilk 6 aylık döneminde toplamda 1 milyon 734 bin 854 ziyaretçiyi misafir eden UlaşımPark, vatandaşların gerek güvenliği gerekse ferah, huzurlu bir ortamda ağırlanmasını sağlıyor. Otobüse binene kadar güvenliği de sağlanan yolcuların Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni tercih etmesi birçok farklı nedeni bünyesinde barındırıyor. Vatandaşların tercih etmelerindeki sebeplerden birkaç tanesi; otobüs terminalinin temiz, güvenli, ferah ve erişilebilir olması. 6 AYDA 376 BİN KİŞİ YOLCULUK YAPTI 2019 yılının ilk yarısında Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden 376 bin 288 yolcu seyahat etti. Yoğun bir şekilde tercih edilen otobüs terminali yapılan son yeniliklerle birlikte adeta ulaşım merkezi haline geldi. Seyahat eden yolcuların kullandığı bir alan ile birlikte birçok dükkânın da bulunduğu otobüs terminalinde her gün yoğun hareketlilik yaşanıyor. Bir başka istatistik ise otobüs terminaline 2019 yılının ilk altı ayında giren otobüs sayısı oldu. 6 ayda 167 bin 630 otobüs, İzmit’te bulunan Otogar’a giriş çıkış sağladı. Vatandaşların şehirlerarası ulaşımda seyahat etmek için tercih ettiği Otogar’da konforlu bir alan sunan UlaşımPark, yolculara ‘Misafir Odaklı Hizmet’ sunuyor. OTOGAR BAŞTAN AŞAĞI YENİLEDİ 2017’de Büyükşehir Belediyesi tarafından devralınan Otogar, baştan sona yenilendi. Terminal’de otoparktan, taksi durağına, mescitten zemin taşlarına, banklardan tuvaletlere, banka ATM’lerinden ağaçlandırma- peyzaj çalışmalarına kadar hiçbir detayı atlamadan yenileyen Büyükşehir Belediyesi, X-ray cihazlarını da tüm girişlere konumlandırarak Otogar’ın güvenliğini en üst seviyeye çıkardı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden 6 ayda 376 bin 288 kişi yararlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.’nin Mayıs 2017’den itibaren işletmesini yürüttüğü Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali bu güne kadar toplamda 6 milyon kişiyi ağırladı. 2019 yılının ilk yarısında da 1 milyon 734 bin 854 ziyaretçiyi misafir eden UlaşımPark, 376 bin 288 kişinin de güvenli şekilde seyahat etmesini sağladı. Türkiye’nin dört bir yanına giden otobüsleri kullanmak için terminale gelen vatandaşlar, otobüslere binene kadar Büyükşehir Belediyesi tarafından güvenli, temiz ve ferah bir ortamda ağırlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmesi yürütülen otobüs terminali, her gün ortalama 10 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. 2019 yılının ilk 6 aylık döneminde toplamda 1 milyon 734 bin 854 ziyaretçiyi misafir eden UlaşımPark, vatandaşların gerek güvenliği gerekse ferah, huzurlu bir ortamda ağırlanmasını sağlıyor. Otobüse binene kadar güvenliği de sağlanan yolcuların Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni tercih etmesi birçok farklı nedeni bünyesinde barındırıyor. Vatandaşların tercih etmelerindeki sebeplerden birkaç tanesi; otobüs terminalinin temiz, güvenli, ferah ve erişilebilir olması.

6 AYDA 376 BİN KİŞİ YOLCULUK YAPTI

2019 yılının ilk yarısında Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden 376 bin 288 yolcu seyahat etti. Yoğun bir şekilde tercih edilen otobüs terminali yapılan son yeniliklerle birlikte adeta ulaşım merkezi haline geldi. Seyahat eden yolcuların kullandığı bir alan ile birlikte birçok dükkânın da bulunduğu otobüs terminalinde her gün yoğun hareketlilik yaşanıyor. Bir başka istatistik ise otobüs terminaline 2019 yılının ilk altı ayında giren otobüs sayısı oldu. 6 ayda 167 bin 630 otobüs, İzmit’te bulunan Otogar’a giriş çıkış sağladı. Vatandaşların şehirlerarası ulaşımda seyahat etmek için tercih ettiği Otogar’da konforlu bir alan sunan UlaşımPark, yolculara ‘Misafir Odaklı Hizmet’ sunuyor.

OTOGAR BAŞTAN AŞAĞI YENİLEDİ

2017’de Büyükşehir Belediyesi tarafından devralınan Otogar, baştan sona yenilendi. Terminal’de otoparktan, taksi durağına, mescitten zemin taşlarına, banklardan tuvaletlere, banka ATM’lerinden ağaçlandırma- peyzaj çalışmalarına kadar hiçbir detayı atlamadan yenileyen Büyükşehir Belediyesi, X-ray cihazlarını da tüm girişlere konumlandırarak Otogar’ın güvenliğini en üst seviyeye çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.