Kocaeli ne kadar övünse azdır

Kocaeli 22.11.2017 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli ne kadar övünse azdır

AK Parti Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, “AK Parti Kocaeli teşkilatları çok diri ve heyecanlı kendileriyle ne kadar övünseler azdır” dedi.

AK Parti Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, ilimize bir dizi ziyaret düzenledi. Ziyarette konuşan Karacan, AK Parti Kocaeli teşkilatlarından övgüyle bahsetti. Karacan partililere “2019 seçimlerine hazır mıyız?” diye sordu. Partililer ise hep bir ağızdan yüksek bir sesle “hazırız” mesajını verdi. EN VERİMLİ STK PROGRAMLARINI HAZIRLIYORUZ Programda ilk olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Sayın Başkanımıza kentimize geldiği için şükranlarımı minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Kocaeli teşkilatları kurulduğu günden bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerini Kocaeli’ye vermeye devam ediyor. Genel Başkan Yardımcımız Harun Karacan’ın görevinde olan Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda Kocaeli olarak en verimli programları hazırlıyoruz” ifadelerinde bulundu. KOCAELİ TEŞKİLATI ÇOK DİRİ VE HEYECANLI Ardından konuşan AK Parti Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, “Kocaeli’deki arkadaşlarımız kendileriyle ne kadar övünse azdır. Çünkü çok diri ve heyecanlı bir Kocaeli teşkilatı var. Bizim buna ihtiyacımız var. Bizim bu milletin derdiyle yatacak kalkacak bu milleti birlik ve beraberliğe yönlendirecek arkadaşlara ihtiyacımız var. Bu dava sadece vatan ve millet düşüncesiyle devam eder. Bunu Kocaeli teşkilatlarında gördüm. TÜRKİYE ARTIK ESKİ TÜRKİYE DEĞİL Konuşmalarına devam eden Karacan, “İşte bu heyecanla beraber ülkemiz milletimiz kalkındı. Bu ülke IMF’ye borcu olan bir ülkeydi. Yağ sıralarına giren, benzin sıralarına giren bir ülkeydi. Hastanelerde tedavi olmak için günlerce hastanelerde bekleniyordu. Emekliler maaşlarını alamıyordu. Fakat Türkiye bunları geçti, öğrenci yurtlarıyla, hastaneleriyle, hızlı treniyle, köprüleriyle, havalimanlarıyla Türkiye farklı bir Türkiye oldu. AK Parti iktidarının gelmesiyle birlikte Türkiye’de toplanan verginin 86’sı yatırımlara gidiyor. Bu saydığım yatırımlar bu düşüncelerle oldu. Türkiye artık eski Türkiye değil. Şuan da yeri geldiğinde tüm Dünya’ya dur diyen bir liderimiz var” şeklinde konuştu.  
AK Parti Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, “AK Parti Kocaeli teşkilatları çok diri ve heyecanlı kendileriyle ne kadar övünseler azdır” dedi.

AK Parti Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, ilimize bir dizi ziyaret düzenledi. Ziyarette konuşan Karacan, AK Parti Kocaeli teşkilatlarından övgüyle bahsetti. Karacan partililere “2019 seçimlerine hazır mıyız?” diye sordu. Partililer ise hep bir ağızdan yüksek bir sesle “hazırız” mesajını verdi.

EN VERİMLİ STK PROGRAMLARINI HAZIRLIYORUZ

Programda ilk olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Sayın Başkanımıza kentimize geldiği için şükranlarımı minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Kocaeli teşkilatları kurulduğu günden bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerini Kocaeli’ye vermeye devam ediyor. Genel Başkan Yardımcımız Harun Karacan’ın görevinde olan Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda Kocaeli olarak en verimli programları hazırlıyoruz” ifadelerinde bulundu.

KOCAELİ TEŞKİLATI ÇOK DİRİ VE HEYECANLI

Ardından konuşan AK Parti Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, “Kocaeli’deki arkadaşlarımız kendileriyle ne kadar övünse azdır. Çünkü çok diri ve heyecanlı bir Kocaeli teşkilatı var. Bizim buna ihtiyacımız var. Bizim bu milletin derdiyle yatacak kalkacak bu milleti birlik ve beraberliğe yönlendirecek arkadaşlara ihtiyacımız var. Bu dava sadece vatan ve millet düşüncesiyle devam eder. Bunu Kocaeli teşkilatlarında gördüm.

TÜRKİYE ARTIK ESKİ TÜRKİYE DEĞİL

Konuşmalarına devam eden Karacan, “İşte bu heyecanla beraber ülkemiz milletimiz kalkındı. Bu ülke IMF’ye borcu olan bir ülkeydi. Yağ sıralarına giren, benzin sıralarına giren bir ülkeydi. Hastanelerde tedavi olmak için günlerce hastanelerde bekleniyordu. Emekliler maaşlarını alamıyordu. Fakat Türkiye bunları geçti, öğrenci yurtlarıyla, hastaneleriyle, hızlı treniyle, köprüleriyle, havalimanlarıyla Türkiye farklı bir Türkiye oldu. AK Parti iktidarının gelmesiyle birlikte Türkiye’de toplanan verginin 86’sı yatırımlara gidiyor. Bu saydığım yatırımlar bu düşüncelerle oldu. Türkiye artık eski Türkiye değil. Şuan da yeri geldiğinde tüm Dünya’ya dur diyen bir liderimiz var” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.