19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Kocaeli’nin 4 ayı güme gitti!”

Kocaeli 18.07.2019 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Kocaeli’nin 4 ayı güme gitti!”

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya yaptığı açıklamada, “Göreve gelen başkanlar gelen gideni ağırlamaktan, gülücük dağıtmaktan ve edebiyat yapmaktan öteye geçemediler. Kocaeli halkının dört ayı güme gitti” dedi.

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya gündeme dair yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Kaya yaptığı açıklamada, “31 Mart yerel seçimleri biteli ve sayın başkanların mazbatalarını alıp resmi olarak göreve başlamalarının üzerinden yaklaşık dört ay geçti. Ama maalesef halen asıl görevlerine, bu şehrin ve ilçelerinin bekleyen sorunlarına çare bulmak için daha bismillah demediler. Gelen gideni ağırlamaktan, gülücük dağıtmaktan ve edebiyat yapmaktan öteye geçemediler. Kocaeli halkının dört ayı güme gitti yani. Her yağmurda adeta ikinci Marmara denizi olan şehrin her bir sokağı çözüm bekliyor. Trafik çilesi çözüm bekliyor. Birçok park ve bahçe harabe halde çözüm bekliyor. Köstebek yuvasına dönmüş, asfalt yollar yamalanmayı bekliyor. Otopark sorunu ciddi boyutlarda çözüm bekliyor. İşsizlik ve geçim sıkıntısı yüzünden intihara kalkışanlar arttı. Bu sorun çözüm bekliyor. Ama hiç bir belediye bu sorunlara halen yönelmedi. ASIL İŞİNİZE ODAKLANIN Biri çıkıp İzmit belediyesi işçi alacaksa bir bizden bir CHP den alacak diyor,(aklıma Kenan Evren in bir sağdan bir soldan sözü geldi)diğer biri çıkıp biz çok koşturduk 11 ilçe ve büyükşehir bize kadro verecek diyor. Eee diğerleri ne olacak onca iş bekleyen... Ondan bundan olmayanlar ne olacak. Onlar bu şehrin ve ilçelerinin çocukları değil mi? Bu kafa ile giderseniz olmaz. Geçmişte liyakatsiz kadrolaşmaların bu güzel ülkeye 15 Temmuz gibi bir belayı yaşattığını unutmayın. İnsanlarımızı ayrıştırmanın bu güzelim ülkeye yapılacak en büyük düşmanlık olduğunu unutmayın lütfen. Dört ayda atamalar, görevlendirmeler, yetkilendirmeler koordinatörlükler vs. bittiyse hadi bir besmele çekerek asıl işinize odaklanmanızı rica edeceğim” ifadelerine yer verdi.
Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya yaptığı açıklamada, “Göreve gelen başkanlar gelen gideni ağırlamaktan, gülücük dağıtmaktan ve edebiyat yapmaktan öteye geçemediler. Kocaeli halkının dört ayı güme gitti” dedi.

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya gündeme dair yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Kaya yaptığı açıklamada, “31 Mart yerel seçimleri biteli ve sayın başkanların mazbatalarını alıp resmi olarak göreve başlamalarının üzerinden yaklaşık dört ay geçti. Ama maalesef halen asıl görevlerine, bu şehrin ve ilçelerinin bekleyen sorunlarına çare bulmak için daha bismillah demediler. Gelen gideni ağırlamaktan, gülücük dağıtmaktan ve edebiyat yapmaktan öteye geçemediler. Kocaeli halkının dört ayı güme gitti yani. Her yağmurda adeta ikinci Marmara denizi olan şehrin her bir sokağı çözüm bekliyor. Trafik çilesi çözüm bekliyor. Birçok park ve bahçe harabe halde çözüm bekliyor. Köstebek yuvasına dönmüş, asfalt yollar yamalanmayı bekliyor. Otopark sorunu ciddi boyutlarda çözüm bekliyor. İşsizlik ve geçim sıkıntısı yüzünden intihara kalkışanlar arttı. Bu sorun çözüm bekliyor. Ama hiç bir belediye bu sorunlara halen yönelmedi.

ASIL İŞİNİZE ODAKLANIN

Biri çıkıp İzmit belediyesi işçi alacaksa bir bizden bir CHP den alacak diyor,(aklıma Kenan Evren in bir sağdan bir soldan sözü geldi)diğer biri çıkıp biz çok koşturduk 11 ilçe ve büyükşehir bize kadro verecek diyor. Eee diğerleri ne olacak onca iş bekleyen... Ondan bundan olmayanlar ne olacak. Onlar bu şehrin ve ilçelerinin çocukları değil mi? Bu kafa ile giderseniz olmaz. Geçmişte liyakatsiz kadrolaşmaların bu güzel ülkeye 15 Temmuz gibi bir belayı yaşattığını unutmayın. İnsanlarımızı ayrıştırmanın bu güzelim ülkeye yapılacak en büyük düşmanlık olduğunu unutmayın lütfen. Dört ayda atamalar, görevlendirmeler, yetkilendirmeler koordinatörlükler vs. bittiyse hadi bir besmele çekerek asıl işinize odaklanmanızı rica edeceğim” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.