Kocaeli’nin başkan adayı hayatını kaybetti

Siyaset 04.08.2020 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli’nin başkan adayı hayatını kaybetti

TKP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Tozkoparan hayatını kaybetti. Türkiye Komünist Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Tozkoparan (56) hayatını kaybetti. 17 Temmuz’da geçirdiği beyin kanaması sonrası Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altına alınan Tozkoparan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sarkuysan fabrikasından işçi emeklisi olan Tozkoparan, uzun yıllar emek hareketinin içinde yer aldı. Öğretmen Kader Tozkoparan ile evli olan Mustafa Tozkoparan iki çocuk babasıydı. Tozkoparan’ın cenaze namazı yüksek ihtimalle yarın (05 Ağustos Çarşamba) gerçekleşecek. Tozkoparan’a Ümit Medya olarak Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabır ve başsağlığı dilerim.

TKP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Tozkoparan hayatını kaybetti.

Türkiye Komünist Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Tozkoparan (56) hayatını kaybetti. 17 Temmuz’da geçirdiği beyin kanaması sonrası Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altına alınan Tozkoparan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sarkuysan fabrikasından işçi emeklisi olan Tozkoparan, uzun yıllar emek hareketinin içinde yer aldı. Öğretmen Kader Tozkoparan ile evli olan Mustafa Tozkoparan iki çocuk babasıydı. Tozkoparan’ın cenaze namazı yüksek ihtimalle yarın (05 Ağustos Çarşamba) gerçekleşecek. Tozkoparan’a Ümit Medya olarak Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabır ve başsağlığı dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.