19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli'nin EN İyi Oteli Seçildi

Kocaeli 24.03.2018 - 21:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli'nin EN İyi Oteli Seçildi

Başiskele İlçesinde bulunan Wellborn Eniyi.Best 2017 değerlendirmesinde Kocaeli’nin en iyi oteli seçildi. Toplam Kalite Yönetimi alanında üniversitelerde ders veren, bu konuda uzman insanlar tarafından, Ankara merkezli oluşturulmuş bir sivil inisiyatif olan Eniyi.BEST tarafından yapılan değerlendirme sonrası ödüle layık görülen Wellborn, aldığı derecenin anlatıldığı şilti duvarına asttı. İş adamı Haluk Ulusoy’un sahibi olduğu Wellborn Otel, gelen öneriler ışığında Eniyi.Best tarafından gözlem altına alınmış ve yıl içerisinde müşteri kılığında denetlenmişti. Bu denetlemelerden de tam not alan otel, 2017 yılının en iyisi seçildi. 2/7       3/7       4/7       5/7       6/7       7/7

Başiskele İlçesinde bulunan Wellborn Eniyi.Best 2017 değerlendirmesinde Kocaeli’nin en iyi oteli seçildi. Toplam Kalite Yönetimi alanında üniversitelerde ders veren, bu konuda uzman insanlar tarafından, Ankara merkezli oluşturulmuş bir sivil inisiyatif olan Eniyi.BEST tarafından yapılan değerlendirme sonrası ödüle layık görülen Wellborn, aldığı derecenin anlatıldığı şilti duvarına asttı. İş adamı Haluk Ulusoy’un sahibi olduğu Wellborn Otel, gelen öneriler ışığında Eniyi.Best tarafından gözlem altına alınmış ve yıl içerisinde müşteri kılığında denetlenmişti. Bu denetlemelerden de tam not alan otel, 2017 yılının en iyisi seçildi.

2/7

 
 
 

3/7

 
 
 

4/7

 
 
 

5/7

 
 
 

6/7

 
 
 

7/7

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.