19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’nin havalimanına sadece 2 uçak indi!

Kocaeli 08.06.2020 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli’nin havalimanına sadece 2 uçak indi!

Mayıs ayında Cengiz Topel Havalimanı’na sadece 2 uçak indi. İlk seferin ise 23 Haziran’da yapılması bekleniyor. Koronavirüs tedbirleri sonrası mart ayı sonundan uçuşlar bazı merkezlerin dışında durdurulmuştu. Daha önce çeşitli sebepler nedeni kapanan Cengiz Topel Havalimanı bu kez koronavirüs salgını nedeniyken kapanmıştı. Cengiz Topel Havalimanı’ndan yapılan tüm uçuşlar durdurulmuştu. Kapanan Cengiz Topel Havalimanı’ndan Nisan ayında tek bir uçuş bile yapılamamıştı.   SADECE 2 UÇUŞ  Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Cengiz Topel Havalimanı’ndan Mayıs ayında sadece 2 uçuş yapıldı. Özel bir uçuş olduğu anlaşılan bu seferlerde ise tek bir yolcu bile taşınmadı. 2020 yılının ilk 5 ayında 275 seferin yapıldığı havalimanından toplam 11 bin 620 yolcu geçiş yaptı.    İLK UÇUŞ 23 HAZİRAN'DA Öte yandan, Cengiz Topel Havalimanından ilk uçuşu ne zaman yapılacağı resmi olarak açıklanmazken, Türk Hava Yolları’nın bilet satış sisteminde 23 Haziran gününde itibaren Cengiz Topel Havalimanından uçak bileti satışı başladı.  Buna göre 23 Haziran günü saat 16.00 Trabzon uçuş yapılacağı bilgisi yer aldı.  Aynı gün saat 13.45’de Trabzon’dan kakan uçak ise saat 15.30’da Cengiz Topel Havalimanına inecek.

Mayıs ayında Cengiz Topel Havalimanı’na sadece 2 uçak indi. İlk seferin ise 23 Haziran’da yapılması bekleniyor.

Koronavirüs tedbirleri sonrası mart ayı sonundan uçuşlar bazı merkezlerin dışında durdurulmuştu. Daha önce çeşitli sebepler nedeni kapanan Cengiz Topel Havalimanı bu kez koronavirüs salgını nedeniyken kapanmıştı. Cengiz Topel Havalimanı’ndan yapılan tüm uçuşlar durdurulmuştu. Kapanan Cengiz Topel Havalimanı’ndan Nisan ayında tek bir uçuş bile yapılamamıştı.  

SADECE 2 UÇUŞ 

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Cengiz Topel Havalimanı’ndan Mayıs ayında sadece 2 uçuş yapıldı. Özel bir uçuş olduğu anlaşılan bu seferlerde ise tek bir yolcu bile taşınmadı. 2020 yılının ilk 5 ayında 275 seferin yapıldığı havalimanından toplam 11 bin 620 yolcu geçiş yaptı.   

İLK UÇUŞ 23 HAZİRAN'DA

Öte yandan, Cengiz Topel Havalimanından ilk uçuşu ne zaman yapılacağı resmi olarak açıklanmazken, Türk Hava Yolları’nın bilet satış sisteminde 23 Haziran gününde itibaren Cengiz Topel Havalimanından uçak bileti satışı başladı.  Buna göre 23 Haziran günü saat 16.00 Trabzon uçuş yapılacağı bilgisi yer aldı.  Aynı gün saat 13.45’de Trabzon’dan kakan uçak ise saat 15.30’da Cengiz Topel Havalimanına inecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.