19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’nin İlk ve Tek Düğün Dergisi Yayında

Gebze 13.02.2018 - 12:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli’nin İlk ve Tek Düğün Dergisi Yayında

Yeni evlenecek çiftlerin aklındaki soru işaretlerini giderecek, Kocaeli’de bir ilk olarak yayınlanacak ‘Gebze Düğün’ dergisi 14 Şubat’ta yayına giriyor.

Alanında uzman kişilerin bir araya gelerek çalışmalarına aylar önceden start verilen ‘Gebze Düğün’ dergisi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde okuyucusuyla buluşuyor. Sadece Gebze’de değil, tüm Türkiye’de düğün projeleri yürüttüklerini belirten ‘Gebze Düğün’ dergisi imtiyaz sahibi Yasir Hatipoğlu, “Düğün sektöründeki bilgi kirliliğini fark ettiğimizde çiftlere daha faydalı bilgiler verebileceğimizi düşünerek Gebze Düğün dergisinin çalışmalarını başlattık. Fizibilite çalışmalarının ardından ayrıntılı anket ve araştırma sonuçları ile dergi yazılarımıza yön verdik.” dedi. İLK SAYIYA YOĞUN İLGİ Önce Gebze ve Kocaeli’deki çiftleri baz alarak dergilerini Gebze’de yayınlamak istediklerini söyleyen Hatipoğlu, “Düğün dergimizde önceliğimiz Gebze ve Kocaeli. Evlenecek çiftlerimizin aklındaki soru işaretlerinden kurtulup daha şeffaf düşünebilmelerini, düğün alışverişlerinde yapılacak indirimlerle bütçelerini ferahlatmalarını, diğer taraftan ise düğün sektöründeki firmalarında bu noktada işlerini kolaylaştırıp daha akıcı hale getirmeyi hedefliyoruz. Dergimiz ilk sayısından rağbet görmeye başladı. Bunun için de devamlı süreçte kendimizi ve üstünde olduğumuz projeleri geliştirmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.  
Yeni evlenecek çiftlerin aklındaki soru işaretlerini giderecek, Kocaeli’de bir ilk olarak yayınlanacak ‘Gebze Düğün’ dergisi 14 Şubat’ta yayına giriyor.

Alanında uzman kişilerin bir araya gelerek çalışmalarına aylar önceden start verilen ‘Gebze Düğün’ dergisi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde okuyucusuyla buluşuyor. Sadece Gebze’de değil, tüm Türkiye’de düğün projeleri yürüttüklerini belirten ‘Gebze Düğün’ dergisi imtiyaz sahibi Yasir Hatipoğlu, “Düğün sektöründeki bilgi kirliliğini fark ettiğimizde çiftlere daha faydalı bilgiler verebileceğimizi düşünerek Gebze Düğün dergisinin çalışmalarını başlattık. Fizibilite çalışmalarının ardından ayrıntılı anket ve araştırma sonuçları ile dergi yazılarımıza yön verdik.” dedi.

İLK SAYIYA YOĞUN İLGİ

Önce Gebze ve Kocaeli’deki çiftleri baz alarak dergilerini Gebze’de yayınlamak istediklerini söyleyen Hatipoğlu, “Düğün dergimizde önceliğimiz Gebze ve Kocaeli. Evlenecek çiftlerimizin aklındaki soru işaretlerinden kurtulup daha şeffaf düşünebilmelerini, düğün alışverişlerinde yapılacak indirimlerle bütçelerini ferahlatmalarını, diğer taraftan ise düğün sektöründeki firmalarında bu noktada işlerini kolaylaştırıp daha akıcı hale getirmeyi hedefliyoruz. Dergimiz ilk sayısından rağbet görmeye başladı. Bunun için de devamlı süreçte kendimizi ve üstünde olduğumuz projeleri geliştirmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.