KOCAELİ'NİN VEKİLİ "YAMAN"

Kocaeli 07.08.2017 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KOCAELİ'NİN VEKİLİ "YAMAN"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman gerek vatandaşla gerekse teşkilat mensuplarıyla hep iç içe. Ankara’daki yoğun temposundan fırsat buldukça bölgemizde vatandaşlarla ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Vekil Yaman, herkes tarafından takdir topluyor.

Ankara’daki yoğun temposundan fırsat buldukça bölgemizde ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman geçtiğimiz Cuma günü Dilovası’nda bir takım ziyaretler yaptı. Dilovası’nda hasta, yaşlı ve esnaf ziyaretleri yapan Yaman ve beraberindekiler vatandaşın talep ve sıkıntılarını dinledi. Vekil Yaman, gerçekleştirdiği ziyaretlerde notlar alarak vatandaşa talep ve sıkıntılarını gerekli mercilere ulaştıracağının sözünü verdi. “HERKES YAMAN’DAN MEMNUN” AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman gerek belediye başkanlığı yaptığı dönem de gerekse milletvekili olduğundan beri hep vatandaşla bir araya geliyor. Fırsat bulduğu her an bölgemizde ziyaretler gerçekleştiren ve “Ben buranın çocuğuyum” diyerek Kocaeli’ne vermiş olduğu değerin altını çizen Yaman, “fırsat bulduğum her an Kocaeli’ye gelerek burada gerek esnaf gerekse evlere konuk olmaya devam edeceğim. Ankara’daki yoğun program ve çalışmalarımı bölgemize göre programlıyorum. Kocaeli’de vatandaşımızla bir araya gelmek onların sorunlarını dinleyip çözüm üretmek için çabalıyorum. Her yerde söylüyorum, telefonum 7/24 açık. Gerek vatandaşımız gerekse teşkilat mensubu arkadaşlarım bana istedikleri her an ulaşabilirler. Onlar çalışmak benim için gururdur. Kocaeli’nin bir vekili olarak elimden geldiğince her türlü talep ve sıkıntılarını çözmek ve yerine getirmek için buradayım” dedi.  HABER: YAĞMUR SIR
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman gerek vatandaşla gerekse teşkilat mensuplarıyla hep iç içe. Ankara’daki yoğun temposundan fırsat buldukça bölgemizde vatandaşlarla ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Vekil Yaman, herkes tarafından takdir topluyor.

Ankara’daki yoğun temposundan fırsat buldukça bölgemizde ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman geçtiğimiz Cuma günü Dilovası’nda bir takım ziyaretler yaptı. Dilovası’nda hasta, yaşlı ve esnaf ziyaretleri yapan Yaman ve beraberindekiler vatandaşın talep ve sıkıntılarını dinledi. Vekil Yaman, gerçekleştirdiği ziyaretlerde notlar alarak vatandaşa talep ve sıkıntılarını gerekli mercilere ulaştıracağının sözünü verdi.

“HERKES YAMAN’DAN MEMNUN”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman gerek belediye başkanlığı yaptığı dönem de gerekse milletvekili olduğundan beri hep vatandaşla bir araya geliyor. Fırsat bulduğu her an bölgemizde ziyaretler gerçekleştiren ve “Ben buranın çocuğuyum” diyerek Kocaeli’ne vermiş olduğu değerin altını çizen Yaman, “fırsat bulduğum her an Kocaeli’ye gelerek burada gerek esnaf gerekse evlere konuk olmaya devam edeceğim. Ankara’daki yoğun program ve çalışmalarımı bölgemize göre programlıyorum. Kocaeli’de vatandaşımızla bir araya gelmek onların sorunlarını dinleyip çözüm üretmek için çabalıyorum. Her yerde söylüyorum, telefonum 7/24 açık. Gerek vatandaşımız gerekse teşkilat mensubu arkadaşlarım bana istedikleri her an ulaşabilirler. Onlar çalışmak benim için gururdur. Kocaeli’nin bir vekili olarak elimden geldiğince her türlü talep ve sıkıntılarını çözmek ve yerine getirmek için buradayım” dedi. 

HABER: YAĞMUR SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.