KOCAELİ SAADET ANKARA’DA KAMPA GİRDİ

Kocaeli 19.03.2017 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KOCAELİ SAADET ANKARA’DA KAMPA GİRDİ

Saadet Partisi Kocaeli teşkilatı 200 kişiyle Ankara’da. Saadet partisi genel merkezinde hafta sonu 2 günlük eğitim kampına giren Kocaeli teşkilatı bu kampla teşkilat mensuplarının heyecan ve motivasyonunu daha da arttırmayı düşünüyor. Yeni katılımları ve il ilçe yönetim kurullarının katılımıyla yapılan eğitim kampına saadet partisine yeni katılan teşkilat mensupları da katıldı.  Eğitim kampına katılarak "Türkiye’nin Meseleleri ve Çözüm Yolları “konusunda bir seminer veren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, program bitiminde öz çekim yaparak Kocaeli teşkilatıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. ‘’TEMEL BEY’İN ÇEKİM GÜCÜ ARTIYOR’’ Kişiliği, samimi yaklaşımı, kullandığı dil ve üslupla dikkatleri üzerine çeken Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara'daki Kocaeli Teşkilatı eğitiminin sonunda yaptığı öz çekimle çekim gücünü artırmaya devam ediyor.

Saadet Partisi Kocaeli teşkilatı 200 kişiyle Ankara’da. Saadet partisi genel merkezinde hafta sonu 2 günlük eğitim kampına giren Kocaeli teşkilatı bu kampla teşkilat mensuplarının heyecan ve motivasyonunu daha da arttırmayı düşünüyor.

Yeni katılımları ve il ilçe yönetim kurullarının katılımıyla yapılan eğitim kampına saadet partisine yeni katılan teşkilat mensupları da katıldı.  Eğitim kampına katılarak "Türkiye’nin Meseleleri ve Çözüm Yolları “konusunda bir seminer veren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, program bitiminde öz çekim yaparak Kocaeli teşkilatıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

‘’TEMEL BEY’İN ÇEKİM GÜCÜ ARTIYOR’’

Kişiliği, samimi yaklaşımı, kullandığı dil ve üslupla dikkatleri üzerine çeken Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara'daki Kocaeli Teşkilatı eğitiminin sonunda yaptığı öz çekimle çekim gücünü artırmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.