Kocaeli Saadet’te Seçim Çalışmaları Tam Gaz

Siyaset 04.05.2018 - 14:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kocaeli Saadet’te Seçim Çalışmaları Tam Gaz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı adaylığını açıklamasının ardında Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatı seçim çalışmalarına hız kazandırdı.

Geçtiğimiz günlerde bu 100 bin imzayı sadece Kocaeli’den toplayabileceklerini ifade eden Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Cumhurbaşkanı adaylarını, Türkiye genelinde toplayacakları en az 500 bin imza ile göstereceklerini söyledi. Öte yandan Saadet Partisinin teşkilatlarındaki hareketlilik de gözlerden kaçmıyor. Gece geç saatlere kadar açık olan teşkilatlara, partililer akın ediyor. PARTİLİLER NASIL İMZA VERECEK? Yanlarına kimliklerini alarak ikamet ettikleri ilçenin Seçim kuruluna gidecek olan Saadet Partililer, burada Temel Karamollaoğlu adına düzenlenmiş formu isteyerek imza verebilecekler. 4-9 Mayıs tarihleri arasında (cumartesi-Pazar dahil) saat: 20:00’a imza verilebilecek. Seçim kurulunda oluşabilecek imza kuyrukları için yetkililerin gerekli önlemleri alması gerektiğini belirten Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, ilçe Seçim Kurulu önünde de partili gençlerin bulunacağını ve gelen vatandaşlarla ilgilenileceğini bildirdi. STANTLAR DA HAREKETLİ Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu için 100 binlerce imza toplayacak olan Saadet Partililer, imza vermek için seçim kurullarına gelen vatandaşlar ile ilgilenmek üzere, sabahın erken saatlerinde stantlar açan parti yetkilileri, imza için gelen vatandaşlara çay ve su ikramında bulunuyor. 24 Haziran seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan Saadet Partisi, Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlediği Temel Karamollaoğlu için 100 binlerce imza toplayacak. VATANDAŞLARLA İLGİLENİYORLAR Başlayan imza verme işlemi 9 Mayıs Çarşamba günü saat: 20.00’a kadar devam edecek. Sabahın erken saatlerinde ikamet ettikleri ilçenin Seçim Kuruluna akın eden vatandaşlar, Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’na imza vermek için uzun kuyruklar oluşturdu. İl ve ilçelerdeki Seçim Kurulları önüne stantlar kuran Saadet Partisi, bu stantlardaki görevliler vasıtasıyla vatandaşlarla ilgilenerek çay ve su ikramında bulunuyor. KARAMOLLAOĞLU İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRİYOR Temel Karamollaoğlu için imza veren vatandaşlar, Seçim Kurulları önündeki maketi ile poz vererek hatıra fotoğrafı çektiriyor. İmza işlemini tamamlayan vatandaşlar seçim kurulu önündeki Temel Karamollaoğlu maketinin yanında poz vererek, burada hatıra fotoğrafı çektiriyorlar. 4-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek imza verme işlemine olan ilgi, gözlerden kaçmıyor. İmza işleminin başlamasıyla sabahın erken saatlerinde Seçim Kurulu önünde uzun kuyruklar oluşturan Saadet Partililer, Temel Karamollaoğlu’na imza vermek için adeta birbirleriyle yarışıyorlar.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı adaylığını açıklamasının ardında Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatı seçim çalışmalarına hız kazandırdı.

Geçtiğimiz günlerde bu 100 bin imzayı sadece Kocaeli’den toplayabileceklerini ifade eden Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Cumhurbaşkanı adaylarını, Türkiye genelinde toplayacakları en az 500 bin imza ile göstereceklerini söyledi. Öte yandan Saadet Partisinin teşkilatlarındaki hareketlilik de gözlerden kaçmıyor. Gece geç saatlere kadar açık olan teşkilatlara, partililer akın ediyor.

PARTİLİLER NASIL İMZA VERECEK?

Yanlarına kimliklerini alarak ikamet ettikleri ilçenin Seçim kuruluna gidecek olan Saadet Partililer, burada Temel Karamollaoğlu adına düzenlenmiş formu isteyerek imza verebilecekler. 4-9 Mayıs tarihleri arasında (cumartesi-Pazar dahil) saat: 20:00’a imza verilebilecek. Seçim kurulunda oluşabilecek imza kuyrukları için yetkililerin gerekli önlemleri alması gerektiğini belirten Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, ilçe Seçim Kurulu önünde de partili gençlerin bulunacağını ve gelen vatandaşlarla ilgilenileceğini bildirdi.

STANTLAR DA HAREKETLİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu için 100 binlerce imza toplayacak olan Saadet Partililer, imza vermek için seçim kurullarına gelen vatandaşlar ile ilgilenmek üzere, sabahın erken saatlerinde stantlar açan parti yetkilileri, imza için gelen vatandaşlara çay ve su ikramında bulunuyor. 24 Haziran seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan Saadet Partisi, Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlediği Temel Karamollaoğlu için 100 binlerce imza toplayacak.

VATANDAŞLARLA İLGİLENİYORLAR

Başlayan imza verme işlemi 9 Mayıs Çarşamba günü saat: 20.00’a kadar devam edecek. Sabahın erken saatlerinde ikamet ettikleri ilçenin Seçim Kuruluna akın eden vatandaşlar, Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’na imza vermek için uzun kuyruklar oluşturdu. İl ve ilçelerdeki Seçim Kurulları önüne stantlar kuran Saadet Partisi, bu stantlardaki görevliler vasıtasıyla vatandaşlarla ilgilenerek çay ve su ikramında bulunuyor.

KARAMOLLAOĞLU İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRİYOR

Temel Karamollaoğlu için imza veren vatandaşlar, Seçim Kurulları önündeki maketi ile poz vererek hatıra fotoğrafı çektiriyor. İmza işlemini tamamlayan vatandaşlar seçim kurulu önündeki Temel Karamollaoğlu maketinin yanında poz vererek, burada hatıra fotoğrafı çektiriyorlar. 4-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek imza verme işlemine olan ilgi, gözlerden kaçmıyor. İmza işleminin başlamasıyla sabahın erken saatlerinde Seçim Kurulu önünde uzun kuyruklar oluşturan Saadet Partililer, Temel Karamollaoğlu’na imza vermek için adeta birbirleriyle yarışıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.