GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Kocaeli, Sanayi Başkenti Ünvanını Hakediyor

Gebze 08.01.2018 - 15:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli, Sanayi Başkenti Ünvanını Hakediyor

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de faaliyetlerini sürdüren Transcan Trafo fabrikasını ziyaret ederek işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Ziyarette konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin sanayi başkenti ünvanını hak ettiğini bir kez daha ispatlayan bu tesisi ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum.” dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, her hafta olduğu gibi üretim gerçekleştirerek Türkiye’nin kalkınmasına katkı sunan sanayi kuruluşları ve KOBİ’leri ziyaret etmeyi sürdürüyor. Karaosmanoğlu son olarak Gebze’de faaliyetlerini sürdüren Transcan Trafo fabrikasını ziyaret ederek işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Fabrika sahibi İsmail Araç’tan üretim hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin sanayi başkenti ünvanını hak ettiğini bir kez daha ispatlayan bu tesisi ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Türkiye’miz 15 yıldır ekonomi alanında alışılmış kalıpları kırarak ve yeni politikalar üreterek büyüyor. İşte bu büyüme ve gelişme Transcan Trafo gibi üretim merkezlerinin sayesinde oluyor.” diye konuştu.   2023 HEDEFİNE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da yer aldığı ziyarette, üretim alanını gezen ve çalışanlarla sohbet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin tamamen millî projelerinin başarıları karşısında ahkâm kesenler bugün bir zamanlar 70 sente muhtaç denilen ülkemizin yaşadığı gelişmeyi kıskançlık içerisinde seyretmekteler. 15 yıl içinde IMF’den nasıl kurtulduğunu ve hatta artık IMF’ye borç para verir hale geldiğini anlamaya çalışıyorlar. Sanayi üretiminin yaklaşık yüzde 13’ünü gerçekleştiren Kocaeli’miz, alternatif pazarları da iyi kullanarak 2023 hedefine emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin en büyük sanayi ve teknoloji kozlarından birisidir” açıklamasını yaptı. PROJELER ÜRETİYOR VE HAYATA GEÇİRİYORUZ Başkan Karaosmanoğlu ”Kocaeli’miz de 13 yıldır alışılmış kalıpları kırarak ve pek çok yeni projeleri gerçekleştirerek büyüyor. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Kocaeli’mizi her alanda marka şehir yapmak için projeler üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Bu çalışmaların sonucunda Kocaeli’miz bugün sadece bir sanayi şehri değil aynı zamanda kongreler, turizm, kültür ve teknoloji şehri olarak da tanınıyor” ifadelerini sarf etti. Görüşme yenilen ve çalışanlarla yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.
Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de faaliyetlerini sürdüren Transcan Trafo fabrikasını ziyaret ederek işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Ziyarette konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin sanayi başkenti ünvanını hak ettiğini bir kez daha ispatlayan bu tesisi ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum.” dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, her hafta olduğu gibi üretim gerçekleştirerek Türkiye’nin kalkınmasına katkı sunan sanayi kuruluşları ve KOBİ’leri ziyaret etmeyi sürdürüyor. Karaosmanoğlu son olarak Gebze’de faaliyetlerini sürdüren Transcan Trafo fabrikasını ziyaret ederek işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Fabrika sahibi İsmail Araç’tan üretim hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin sanayi başkenti ünvanını hak ettiğini bir kez daha ispatlayan bu tesisi ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Türkiye’miz 15 yıldır ekonomi alanında alışılmış kalıpları kırarak ve yeni politikalar üreterek büyüyor. İşte bu büyüme ve gelişme Transcan Trafo gibi üretim merkezlerinin sayesinde oluyor.” diye konuştu.

 

2023 HEDEFİNE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da yer aldığı ziyarette, üretim alanını gezen ve çalışanlarla sohbet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin tamamen millî projelerinin başarıları karşısında ahkâm kesenler bugün bir zamanlar 70 sente muhtaç denilen ülkemizin yaşadığı gelişmeyi kıskançlık içerisinde seyretmekteler. 15 yıl içinde IMF’den nasıl kurtulduğunu ve hatta artık IMF’ye borç para verir hale geldiğini anlamaya çalışıyorlar. Sanayi üretiminin yaklaşık yüzde 13’ünü gerçekleştiren Kocaeli’miz, alternatif pazarları da iyi kullanarak 2023 hedefine emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin en büyük sanayi ve teknoloji kozlarından birisidir” açıklamasını yaptı.

PROJELER ÜRETİYOR VE HAYATA GEÇİRİYORUZ

Başkan Karaosmanoğlu ”Kocaeli’miz de 13 yıldır alışılmış kalıpları kırarak ve pek çok yeni projeleri gerçekleştirerek büyüyor. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Kocaeli’mizi her alanda marka şehir yapmak için projeler üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Bu çalışmaların sonucunda Kocaeli’miz bugün sadece bir sanayi şehri değil aynı zamanda kongreler, turizm, kültür ve teknoloji şehri olarak da tanınıyor” ifadelerini sarf etti. Görüşme yenilen ve çalışanlarla yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.