Kocaeli SMMMO’dan Tiyatro Daveti

Kocaeli 27.04.2016 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kocaeli SMMMO’dan Tiyatro Daveti

Sanatsal ve kültürel etkinliklerin hız kesmediği Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası bu kez de tiyatro oyununa hazırlanıyor.

Kocaeli SMMM Odası Tiyatro Grubu tarafından hazırlanan oyun 29 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de oda üyeleri, stajyerleri ve ailelerine, KSMMMO sahnesinde ücretsiz sahnelenecek. KORONUN ARDINDAN TİYATRO KURULDU Oyun yazarlığını Haldun Taner’in yaptığı “Sersem Kocanın Kurnaz Karısı” isimli oyunun yönetmenliğini ise Sevinç Yılmaz yapıyor. Etkinlikle ilgili konuşan Kocaeli SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, “odamızda sanatsal etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Oda bünyesinde kurduğumuz koronun ardından tiyatromuz da başarılı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Tüm üyelerimizi, stajyerlerimizi aileleriyle birlikte tiyatro oyunumuza bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Sanatsal ve kültürel etkinliklerin hız kesmediği Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası bu kez de tiyatro oyununa hazırlanıyor.

Kocaeli SMMM Odası Tiyatro Grubu tarafından hazırlanan oyun 29 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de oda üyeleri, stajyerleri ve ailelerine, KSMMMO sahnesinde ücretsiz sahnelenecek.

KORONUN ARDINDAN TİYATRO KURULDU

Oyun yazarlığını Haldun Taner’in yaptığı “Sersem Kocanın Kurnaz Karısı” isimli oyunun yönetmenliğini ise Sevinç Yılmaz yapıyor. Etkinlikle ilgili konuşan Kocaeli SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, “odamızda sanatsal etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Oda bünyesinde kurduğumuz koronun ardından tiyatromuz da başarılı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Tüm üyelerimizi, stajyerlerimizi aileleriyle birlikte tiyatro oyunumuza bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.