“Kocaeli, Türkiye’nin en güçlü teşkilatlarındandır”

Kocaeli 01.08.2020 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Kocaeli, Türkiye’nin en güçlü teşkilatlarındandır”

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte video konferans yöntemiyle yönetim kurulu üyeleriyle bayramlaştı. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir’in İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinin de katıldığı bayramlaşmada konuşan Başkan Büyükakın, “Rabbim her birimize gerçek bayram tadında nice bayramlar yaşatsın. Memleketimizin ve milletimizin bekası için her birimize güç kuvvet versin. Kocaeli teşkilatları her zaman Türkiye’nin en güçlü ve en önde gelen teşkilatlarından biri olmuştur. Bunu da hepimiz biliyoruz” dedi.  “YÜZ AKI VE GURUR VESİLESİ OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ”  “İnşallah Kocaeli’de ki teşkilatlarımızın gayreti ve örnek çalışması her daim devam etsin” ifadelerini de sarf eden Başkan Büyükakın, “Bu durum her daim devam etsin istiyoruz. Önümüzdeki süreçte güçlü bir şekilde yeni üye hedefleri açısından gerekli adımların atılacağına da inanıyorum. Gerek gençlik çalışmaları gerekse kadınlarımıza yönelik çalışmalar açısından örnek teşkilatlar olmaya devam edeceğimize de yürekten inanıyorum. Bu anlamda bayramdan sonraki süreçte yeniden bir seferberlik başlatarak, teşkilatlarımızın yüz akı ve gurur vesilesi olmaya da devam edeceğiz. Buradan bir kez daha gerek sizlerin gerekse kıymetli hemşehrilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte video konferans yöntemiyle yönetim kurulu üyeleriyle bayramlaştı. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir’in İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinin de katıldığı bayramlaşmada konuşan Başkan Büyükakın, “Rabbim her birimize gerçek bayram tadında nice bayramlar yaşatsın. Memleketimizin ve milletimizin bekası için her birimize güç kuvvet versin. Kocaeli teşkilatları her zaman Türkiye’nin en güçlü ve en önde gelen teşkilatlarından biri olmuştur. Bunu da hepimiz biliyoruz” dedi. 

“YÜZ AKI VE GURUR VESİLESİ OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ” 
“İnşallah Kocaeli’de ki teşkilatlarımızın gayreti ve örnek çalışması her daim devam etsin” ifadelerini de sarf eden Başkan Büyükakın, “Bu durum her daim devam etsin istiyoruz. Önümüzdeki süreçte güçlü bir şekilde yeni üye hedefleri açısından gerekli adımların atılacağına da inanıyorum. Gerek gençlik çalışmaları gerekse kadınlarımıza yönelik çalışmalar açısından örnek teşkilatlar olmaya devam edeceğimize de yürekten inanıyorum. Bu anlamda bayramdan sonraki süreçte yeniden bir seferberlik başlatarak, teşkilatlarımızın yüz akı ve gurur vesilesi olmaya da devam edeceğiz. Buradan bir kez daha gerek sizlerin gerekse kıymetli hemşehrilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.