19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli Ülkücü İşçiler Kapatıldı!

Kocaeli 29.12.2017 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli Ülkücü İşçiler Kapatıldı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda Kocaeli Ülkücü İşçiler Derneği süresiz olarak kapatıldı.

HP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile ülkücü işçiler derneği genel merkezi ve bağlı olduğu tüm bölge il ve ilçe temsilciliklerini 28 Aralık itibari ile kapatıldığını duyuruldu. Genel Başkan Bahçeli’nin verdiği karar doğrultusunda Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Okan Ertorun bir açıklama yaptı. Başkan Ertorun açıklamasında, “Dün akşam saatlerinde Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyin talimatlarıyla Ülkücü İşçiler Derneği süresiz kapatılmış bulunmaktadır. BAĞLILIĞIMI SUNARIM! Şahsım Kocaeli Ülkücü İşçiler İl Başkanı olarak görev yapmaktaydım. Eski bir Ülkü Ocakları başkanı olarak her zaman Ülkücü adap şeref ile Tük İslam Ülküsüne bağlı teşkilat ve lidere sadakat ile bağlı olarak davama hizmet ettim. Davam ve teşkilatım için her türlü hizmet benim için şereftir. Bundan sonrada Liderim Dr. Devlet Bahçeli Beye partim Milliyetçi Hareket Partisine ve yetiştiğim otağım Ülkü Ocaklarına bağlılığımı sunarım.” ifadelerine yer verdi.  
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda Kocaeli Ülkücü İşçiler Derneği süresiz olarak kapatıldı.

HP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile ülkücü işçiler derneği genel merkezi ve bağlı olduğu tüm bölge il ve ilçe temsilciliklerini 28 Aralık itibari ile kapatıldığını duyuruldu. Genel Başkan Bahçeli’nin verdiği karar doğrultusunda Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Okan Ertorun bir açıklama yaptı. Başkan Ertorun açıklamasında, “Dün akşam saatlerinde Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyin talimatlarıyla Ülkücü İşçiler Derneği süresiz kapatılmış bulunmaktadır.

BAĞLILIĞIMI SUNARIM!

Şahsım Kocaeli Ülkücü İşçiler İl Başkanı olarak görev yapmaktaydım. Eski bir Ülkü Ocakları başkanı olarak her zaman Ülkücü adap şeref ile Tük İslam Ülküsüne bağlı teşkilat ve lidere sadakat ile bağlı olarak davama hizmet ettim. Davam ve teşkilatım için her türlü hizmet benim için şereftir. Bundan sonrada Liderim Dr. Devlet Bahçeli Beye partim Milliyetçi Hareket Partisine ve yetiştiğim otağım Ülkü Ocaklarına bağlılığımı sunarım.” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.