19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli Vali Yardımcısından depremle ilgili ilk açıklama

Kocaeli 15.10.2016 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kocaeli Vali Yardımcısından depremle ilgili ilk açıklama

Merkez üssü Kandıra'da 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kocaeli Vali Yardımcısı Balaban, herhangi bir can ve mal kaybı olmadığını açıkladı.

  Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban, depremle ilgili şu anda araştırmaların yapıldığını belirtti. "İlk aldığımız bilgiye göre şu dakika itibarıyla herhangi bir can ve mal kaybı yok." diyen Balaban, hatta Kandıra'daki vatandaşların hmediklerini söylediklerini bildirdi. 'Herhangi bir hasar boyutu yok' AFAD Kocaeli İl Müdürü Salim Tekoğul da depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını ifade ederek, "Kıyı emniyetinden ve gerekli yerlerden ilk bilgileri aldık. 102 kilometre açıkta yani Karadeniz'de, 25 kilometre derinlikte 4,8 büyüklüğünde bir deprem ama sadece bir sallantı hissi olmuş Kefken'de, herhangi bir hasar boyutu yok hadisenin. Yine de arkadaşlarımız kontrol amaçlı gidiyorlar. Aldığımız bilgiler bu yönde." ifadesini kullandı.
Merkez üssü Kandıra'da 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kocaeli Vali Yardımcısı Balaban, herhangi bir can ve mal kaybı olmadığını açıkladı.

 

Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban, depremle ilgili şu anda araştırmaların yapıldığını belirtti.

"İlk aldığımız bilgiye göre şu dakika itibarıyla herhangi bir can ve mal kaybı yok." diyen Balaban, hatta Kandıra'daki vatandaşların hmediklerini söylediklerini bildirdi.

'Herhangi bir hasar boyutu yok'
AFAD Kocaeli İl Müdürü Salim Tekoğul da depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını ifade ederek, "Kıyı emniyetinden ve gerekli yerlerden ilk bilgileri aldık. 102 kilometre açıkta yani Karadeniz'de, 25 kilometre derinlikte 4,8 büyüklüğünde bir deprem ama sadece bir sallantı hissi olmuş Kefken'de, herhangi bir hasar boyutu yok hadisenin. Yine de arkadaşlarımız kontrol amaçlı gidiyorlar. Aldığımız bilgiler bu yönde." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.