19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli Valiliği kar yağış saatini açıkladı

Kocaeli 09.02.2015 - 17:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kocaeli Valiliği kar yağış saatini açıkladı

Kocaeli Valiliği, kar yağışının başlama ve bitiş saatini açıkladı.

 Kocaeli Valilği kar yağışı hakkında açıklama yaptı. Yarından itibaren kar yağışının etkili olacağını duyuran Kocaeli Valiliği yaptığı açıklamada vatandaşlara şu ifadelerle seslendi: "büyük bölümünde görülecek kar yağışlarının Marmara’nın doğusu (Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Yalova ve İstanbul’un Anadolu yakası), Batı Karadeniz (Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop’un iç kesimleri), İç Anadolu’nun batısı (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Konya, Karaman), Akdeniz bölgesinin iç kesimleri (Isparta, Burdur, Kahramanmaraş’ın ve Adana’nın kuzey kesimleri ile Antalya ve Mersin’in iç kesimlerinde), İç Ege’de (Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli ile İzmir, Manisa, Aydın’ın doğusu ve Muğla’nın iç kesimlerinde) ve Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda (Hakkari, Bitlis, Muş, Bingöl, Tunceli, Van’ın güneyi ve Şırnak’ın doğusunda) kuvvetli (10 ila 20 cm) ve yer yer yoğun olacağı (20 cm üzeri) tahmin ediliyor. Yoğun kar yağışları sebebiyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar ile buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" Bu gece 24.00'da başlaması beklenen kar yağışının yarın saat 21.00'e kadar süreceği belirtildi.
Kocaeli Valiliği, kar yağışının başlama ve bitiş saatini açıkladı.

 Kocaeli Valilği kar yağışı hakkında açıklama yaptı. Yarından itibaren kar yağışının etkili olacağını duyuran Kocaeli Valiliği yaptığı açıklamada vatandaşlara şu ifadelerle seslendi:

"büyük bölümünde görülecek kar yağışlarının Marmara’nın doğusu (Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Yalova ve İstanbul’un Anadolu yakası), Batı Karadeniz (Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop’un iç kesimleri), İç Anadolu’nun batısı (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Konya, Karaman), Akdeniz bölgesinin iç kesimleri (Isparta, Burdur, Kahramanmaraş’ın ve Adana’nın kuzey kesimleri ile Antalya ve Mersin’in iç kesimlerinde), İç Ege’de (Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli ile İzmir, Manisa, Aydın’ın doğusu ve Muğla’nın iç kesimlerinde) ve Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda (Hakkari, Bitlis, Muş, Bingöl, Tunceli, Van’ın güneyi ve Şırnak’ın

doğusunda) kuvvetli (10 ila 20 cm) ve yer yer yoğun olacağı (20 cm

üzeri) tahmin ediliyor. Yoğun kar yağışları sebebiyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar ile buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır"

Bu gece 24.00'da başlaması beklenen kar yağışının yarın saat 21.00'e kadar süreceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.