Kocaeli ve Gebze Bilecik'in arkasında kaldı

Spor 12.06.2017 - 23:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli ve Gebze Bilecik'in arkasında kaldı

Bilecik Belediyesi Spor Kulübü, birçok branşta elde ettiği sportif başarı ile kendi en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyor.

Özellikle son dönemde birçok spor dalında güzel başarılar elde eden  Bilecik Belediyesi Spor Kulübü, 10-11 Haziran 2017 tarihleri arasında  Sakarya'nın  Karasu ilçesinde yapılan 7'inci Uluslar Arası İpsiz Recep Judo Turnuvasında büyük bir başarıyla geri döndü. Bilecik Belediye Spor Kulübü sporcularından Yıldız Bayanlardan Irmak Maltaş ile Minik Bayanlardan Nisan Tan,  Sıla Durmaz, Sümeyye Deniz ve Senanur Özkay ve Minik Erkeklerde Mikail Zaloğlu'nun bulunduğu takım, gerçekleştirilen turnuvada 3'üncülüğü elde etti. Bilecik Belediyesi Spor Kulübü;  Rusya,  Azerbaycan,  Dağıstan gibi ülkeler yanı sıra  İstanbul,  İzmir,  Ordu,  Bursa,  Sakarya,  Kocaeli,  Kırşehir,  Yalova,  Gemlik ve  Gebze gibi şehirlerden yüzlerce sporcunun katıldığı turnuvada erkekler ve kızlarda 3'üncülüğü elde ederek,  Bilecik'i en güzel şekilde temsil etti.   
Bilecik Belediyesi Spor Kulübü, birçok branşta elde ettiği sportif başarı ile kendi en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyor.

Özellikle son dönemde birçok spor dalında güzel başarılar elde eden  Bilecik Belediyesi Spor Kulübü, 10-11 Haziran 2017 tarihleri arasında  Sakarya'nın  Karasu ilçesinde yapılan 7'inci Uluslar Arası İpsiz Recep Judo Turnuvasında büyük bir başarıyla geri döndü.

Bilecik Belediye Spor Kulübü sporcularından Yıldız Bayanlardan Irmak Maltaş ile Minik Bayanlardan Nisan Tan,  Sıla Durmaz, Sümeyye Deniz ve Senanur Özkay ve Minik Erkeklerde Mikail Zaloğlu'nun bulunduğu takım, gerçekleştirilen turnuvada 3'üncülüğü elde etti.

Bilecik Belediyesi Spor Kulübü;  Rusya,  Azerbaycan,  Dağıstan gibi ülkeler yanı sıra  İstanbul,  İzmir,  Ordu,  Bursa,  Sakarya,  Kocaeli,  Kırşehir,  Yalova,  Gemlik ve  Gebze gibi şehirlerden yüzlerce sporcunun katıldığı turnuvada erkekler ve kızlarda 3'üncülüğü elde ederek,  Bilecik'i en güzel şekilde temsil etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.