Kocaeli’ye 1409 adet çocuk oyun grubu

Kocaeli 21.12.2018 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kocaeli’ye 1409 adet çocuk oyun grubu

Büyükşehir tarafından 2004 yılından bugüne kadar Kocaeli’ne 1409 adet çocuk oyun grubu kazandırıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, köylere, okullara, sahillere ve parklara çocuk oyun grupları kurdu. Çocuk oyun gruplarının içerisinde çocukların güzel zaman geçirmesine olanak sağlayan oyuncaklar bulunuyor. Oyun gruplarının zemini çocukların oynarken düşerlerse yaralanmaması için kauçuk olarak düzenlendi. ÇOCUKLAR İÇİN GÜVENLİ PARKLAR İl genelindeki tüm park bahçe ve mesire alanlarına çocuk oyun grupları yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu alanların güvenli olmasına da büyük önem veriyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı il genelinde çocuklar için 1409 adet çocuk oyun grubu kurdu. HEDEF SAĞLIKLI KOCAELİ Büyükşehir’in vatandaşların daha sağlıklı bir hayat için sporla birlikte yaşaması adına kente kazandırılan spor aletlerinin sayısı da artırıldı. 2004 yılından bugüne kadar Kocaeli genelinde 475 adet spor aletleri kuruldu. Vatandaşların spor yapabilmeleri için oluşturulan spor alanlarında değişik türde spor aletleri yer alıyor.
Büyükşehir tarafından 2004 yılından bugüne kadar Kocaeli’ne 1409 adet çocuk oyun grubu kazandırıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, köylere, okullara, sahillere ve parklara çocuk oyun grupları kurdu. Çocuk oyun gruplarının içerisinde çocukların güzel zaman geçirmesine olanak sağlayan oyuncaklar bulunuyor. Oyun gruplarının zemini çocukların oynarken düşerlerse yaralanmaması için kauçuk olarak düzenlendi.

ÇOCUKLAR İÇİN GÜVENLİ PARKLAR

İl genelindeki tüm park bahçe ve mesire alanlarına çocuk oyun grupları yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu alanların güvenli olmasına da büyük önem veriyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı il genelinde çocuklar için 1409 adet çocuk oyun grubu kurdu.

HEDEF SAĞLIKLI KOCAELİ

Büyükşehir’in vatandaşların daha sağlıklı bir hayat için sporla birlikte yaşaması adına kente kazandırılan spor aletlerinin sayısı da artırıldı. 2004 yılından bugüne kadar Kocaeli genelinde 475 adet spor aletleri kuruldu. Vatandaşların spor yapabilmeleri için oluşturulan spor alanlarında değişik türde spor aletleri yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.