“KOCAELİ’YE DEĞER VERİLİYOR”

Kocaeli 31.07.2017 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“KOCAELİ’YE DEĞER VERİLİYOR”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli’nin milletvekili sayısının 13’e çıkmasıyla ilgili konuştu.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli’nin milletvekili sayısının 13’e çıkmasıyla ilgili olarak, “13 vekil Kocaeli siyasetini hareketlendirdi.” dedi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kocaeli’ndeki milletvekili sayısının 13’e çıkmasıyla ilgili olarak Ünlü, “13 milletvekili ile ilgili olarak Kocaeli’ne verilen bir değerdir. Her siyasi partiyi heyecanlandırdı. Bugünden bu hesaplar yapılıyor. MHP olarak 2 vekilliği 300 oyla kaybeden MHP’nin gücünü herkes biliyor. 11 AĞUSTOS’TA GEBZE’DEYİZ 15 Temmuz’dan sonra önemi anlaşılan MHP’nin bu 13 vekilden kimin alacağını herkes görecek. 13 vekil Kocaeli siyasetini hareketlendirdi. 2019 yılında sürpriz MHP yapacak.” dedi. MHP’li Ünlü son olarak ise 11 Ağustos’ta 40 çarpı 40 programları çerçevesinde Gebze’de olacaklarını belirterek, “Gebze’de vatandaşlarla bir araya geleceğiz. Vatandaşa bugünden dokunacağız. MHP’nin kadrolarının dinamik tutmak anlamında önemli bir çalışma olacak.” diye konuştu.  
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli’nin milletvekili sayısının 13’e çıkmasıyla ilgili konuştu.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli’nin milletvekili sayısının 13’e çıkmasıyla ilgili olarak, “13 vekil Kocaeli siyasetini hareketlendirdi.” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kocaeli’ndeki milletvekili sayısının 13’e çıkmasıyla ilgili olarak Ünlü, “13 milletvekili ile ilgili olarak Kocaeli’ne verilen bir değerdir. Her siyasi partiyi heyecanlandırdı. Bugünden bu hesaplar yapılıyor. MHP olarak 2 vekilliği 300 oyla kaybeden MHP’nin gücünü herkes biliyor.

11 AĞUSTOS’TA GEBZE’DEYİZ

15 Temmuz’dan sonra önemi anlaşılan MHP’nin bu 13 vekilden kimin alacağını herkes görecek. 13 vekil Kocaeli siyasetini hareketlendirdi. 2019 yılında sürpriz MHP yapacak.” dedi. MHP’li Ünlü son olarak ise 11 Ağustos’ta 40 çarpı 40 programları çerçevesinde Gebze’de olacaklarını belirterek, “Gebze’de vatandaşlarla bir araya geleceğiz. Vatandaşa bugünden dokunacağız. MHP’nin kadrolarının dinamik tutmak anlamında önemli bir çalışma olacak.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.