Kocaeli’ye hayırlı olsun

Spor 14.06.2017 - 15:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli’ye hayırlı olsun

Kocaeli’ye hayırlı olsun Yapımının yüzde 98’inin tamamlandığı Kocaeli’nin yeni stadı, bugün basın mensuplarına tanıtıldı. Tüm detayların düşünüldüğü modern statla ilgili açıklamalarda bulunan Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, 126 Milyon TL’ye mal olan yeni stadın isminin Kocaeli Stadyumu olacağını söyledi. Gazetecilere yeni stadı gezdiren Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, şu açıklamalarda bulundu: Öncelikle Kocaeli’ye hayırlı olsun. Stadımız yüzde 98 bitti, Ağustos sonu itibari ile inşallah yüzde yüz bitecek. Kapasite 33 bin kişilik. Ancak 37 bine kadar da çıkabilir. Stadımızda 54 adet loca var. Bunların bazıları 10’ar, bazıları 40’ar kişilik. Yükseklik, ses, ışık ve led ekran kalitesi olarak ülkenin en iyi statları arasında yer alıyor. Alttan ısıtmalı olan çim zemin hazır ancak güçlenmesi için biraz daha zaman lazım. Bu anlamda ışık sistemi var. Karlı havalarda da rahatlıkla maç oynanabilir. Stadyumun tümü ışık alıyor.        DİĞER TAKIMLAR DA MAÇ YAPABİLİR  Açılış için herhangi bir tarih vermiyoruz ancak tüm planlarımız Kocaelispor’umuzun ilk maçını bu statta oynaması üzerine. Stadın adı şimdilik Kocaeli Stadyumu. Eğer burada farklı takımlar oynamak isterse de bize talepte bulunacaklar biz de durumu bakanlığımıza bildireceğiz. Onlar uygun görmesi lazım. Bana sorarsanız başka takımlar da burada maç yapmalı ve her hafta etkinlik olmalı. Stadın aylık gideri ile ilgili net bilgiyi stadı devir aldıktan sonra söyleyebiliriz.    KOCAELİSPOR STADI TAHSİS EDERSE  Samsun, Gaziantep, Antalya, Eskişehir gibi illerde yapılan statlar kulüplere verildi. Maliyete katlanan kulüpler de stat ile ilgili istediği yere logosunu koyar, düzenlemesini. Çünkü her türlü kullanım hakları kulübün olur. Yarın Kocaelispor buranın tahsisini alırsa istediği buraya logosunu koyar, ismini de yazar, sponsorunu da bulur, locasını da satar. Bunda herhangi bir sorun yok. Koltuk montajı henüz bitmedi. Harflerin içi siyah, son sırası daha net görülsün diye beyaz olacak. Tartan pistin rengi de yeşil olacak.       İSMETPAŞA STADI HAKKINDA  Stadın ulaşımı ile ilgili olarak ilgili Vali yardımcısı ile toplantı yapıldı. Önümüzdeki ay da toplanılacak ve ulaşım konusundaki uygulamalar aktarılacak. Bizim taraftarımızın geliş gidişi ile ilgili olarak bir sorun yok. Misafir takımın güzergahı ile ilgili de 3 alternatifler var, bunlar değerlendiriliyor. Stadyumumuza üçüncü otoyol bağlantısının olduğunu da biliyorum. İsmetpaşa Stadı’nın yıkılması ile ilgili her hangi bir tarih söz konusu değil. Biz her an İsmetpaşa Stadı’nda maç yapılacakmış gibi, stat yıkılmayacakmış gibi hareket ediyoruz, tedbirimizi alıyoruz. Stadımızın maliyeti ise 126 milyon TL.  

Kocaeli’ye hayırlı olsun

Yapımının yüzde 98’inin tamamlandığı Kocaeli’nin yeni stadı, bugün basın mensuplarına tanıtıldı. Tüm detayların düşünüldüğü modern statla ilgili açıklamalarda bulunan Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, 126 Milyon TL’ye mal olan yeni stadın isminin Kocaeli Stadyumu olacağını söyledi.

Gazetecilere yeni stadı gezdiren Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, şu açıklamalarda bulundu: Öncelikle Kocaeli’ye hayırlı olsun. Stadımız yüzde 98 bitti, Ağustos sonu itibari ile inşallah yüzde yüz bitecek. Kapasite 33 bin kişilik. Ancak 37 bine kadar da çıkabilir. Stadımızda 54 adet loca var. Bunların bazıları 10’ar, bazıları 40’ar kişilik. Yükseklik, ses, ışık ve led ekran kalitesi olarak ülkenin en iyi statları arasında yer alıyor. Alttan ısıtmalı olan çim zemin hazır ancak güçlenmesi için biraz daha zaman lazım. Bu anlamda ışık sistemi var. Karlı havalarda da rahatlıkla maç oynanabilir. Stadyumun tümü ışık alıyor.   

 

 

DİĞER TAKIMLAR DA MAÇ YAPABİLİR 

Açılış için herhangi bir tarih vermiyoruz ancak tüm planlarımız Kocaelispor’umuzun ilk maçını bu statta oynaması üzerine. Stadın adı şimdilik Kocaeli Stadyumu. Eğer burada farklı takımlar oynamak isterse de bize talepte bulunacaklar biz de durumu bakanlığımıza bildireceğiz. Onlar uygun görmesi lazım. Bana sorarsanız başka takımlar da burada maç yapmalı ve her hafta etkinlik olmalı. Stadın aylık gideri ile ilgili net bilgiyi stadı devir aldıktan sonra söyleyebiliriz.   

KOCAELİSPOR STADI TAHSİS EDERSE 

Samsun, Gaziantep, Antalya, Eskişehir gibi illerde yapılan statlar kulüplere verildi. Maliyete katlanan kulüpler de stat ile ilgili istediği yere logosunu koyar, düzenlemesini. Çünkü her türlü kullanım hakları kulübün olur. Yarın Kocaelispor buranın tahsisini alırsa istediği buraya logosunu koyar, ismini de yazar, sponsorunu da bulur, locasını da satar. Bunda herhangi bir sorun yok. Koltuk montajı henüz bitmedi. Harflerin içi siyah, son sırası daha net görülsün diye beyaz olacak. Tartan pistin rengi de yeşil olacak.  

 

 

İSMETPAŞA STADI HAKKINDA 

Stadın ulaşımı ile ilgili olarak ilgili Vali yardımcısı ile toplantı yapıldı. Önümüzdeki ay da toplanılacak ve ulaşım konusundaki uygulamalar aktarılacak. Bizim taraftarımızın geliş gidişi ile ilgili olarak bir sorun yok. Misafir takımın güzergahı ile ilgili de 3 alternatifler var, bunlar değerlendiriliyor. Stadyumumuza üçüncü otoyol bağlantısının olduğunu da biliyorum. İsmetpaşa Stadı’nın yıkılması ile ilgili her hangi bir tarih söz konusu değil. Biz her an İsmetpaşa Stadı’nda maç yapılacakmış gibi, stat yıkılmayacakmış gibi hareket ediyoruz, tedbirimizi alıyoruz. Stadımızın maliyeti ise 126 milyon TL.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.