Kocaeli’yi her geçen gün ileriye taşıyoruz

Kocaeli 14.06.2019 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kocaeli’yi her geçen gün ileriye taşıyoruz

Başkan Büyükakın, vatandaşlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla kol kola gönül gönüle vererek Kocaeli’nin tamamına hizmet verdiklerini söyledi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Kocaeli Şube Başkanı Kadir Şahin ile Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Cebrail Aydın ve beraberindeki yönetimlerle bir araya geldi. Vatandaşlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla kol kola, gönül gönüle vererek Kocaeli’nin tamamına hizmet verdiklerini görüşmelerde ifade eden Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak kentin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek iradeye ve kararlılığa sahibiz. Halkımızın bizden beklentilerinin ne olduğunu biliyor, milletimizin beklentilerine cevap vermek için de yoğun bir tempoda çalışıyoruz” dedi. HALKIMIZIN VERDİĞİ DESTEĞİN KARŞILIĞINI VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ Kenti yönetmede ortak akla her daim kulak verdiklerini, istişare mekanizmasını işlettiklerini vurgulayan Başkan Büyükakın, halkımızın bize verdiği destekle yanımızda durduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm birikimimiz ve enerjimizle vatandaşımızın bize verdiği desteğin karşılığını vermek için çalışıyoruz. Kocaeli’yi her geçen gün ileriye taşıyoruz” diye konuştu. “TÜM DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKTIĞINI GÖRÜYORUZ” Sivil toplum kuruluşlarının kentin gelişimi için önemli olduğunu belirten Başkan Büyükakın, “Gerek ekonomi, gerekse gençlik alanında olsun, her STK’mızın şehrimize bir değer kattığını görüyoruz. Hemşeri derneklerimizin bu kentin huzuruna, barışına, kültürüne ve tüm değerlerine sahip çıktığını da görüyoruz. Kocaeli’deki yerel demokrasinin gelişmesi ve vatandaşımızın taleplerine dönük projeler üretmesini kıymetli bir hazine olarak buluyorum” diye konuştu. Nazik ziyaretleri için gerek MÜSİAD Kocaeli Şubesi’ne gerekse Şanlıurfalılar Derneği’ne teşekkür eden Başkan Büyükakın, yerel ve ulusal gündemi içeren konuları da birlikte değerlendirdi.
Başkan Büyükakın, vatandaşlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla kol kola gönül gönüle vererek Kocaeli’nin tamamına hizmet verdiklerini söyledi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Kocaeli Şube Başkanı Kadir Şahin ile Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Cebrail Aydın ve beraberindeki yönetimlerle bir araya geldi. Vatandaşlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla kol kola, gönül gönüle vererek Kocaeli’nin tamamına hizmet verdiklerini görüşmelerde ifade eden Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak kentin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek iradeye ve kararlılığa sahibiz. Halkımızın bizden beklentilerinin ne olduğunu biliyor, milletimizin beklentilerine cevap vermek için de yoğun bir tempoda çalışıyoruz” dedi.

HALKIMIZIN VERDİĞİ DESTEĞİN KARŞILIĞINI VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kenti yönetmede ortak akla her daim kulak verdiklerini, istişare mekanizmasını işlettiklerini vurgulayan Başkan Büyükakın, halkımızın bize verdiği destekle yanımızda durduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm birikimimiz ve enerjimizle vatandaşımızın bize verdiği desteğin karşılığını vermek için çalışıyoruz. Kocaeli’yi her geçen gün ileriye taşıyoruz” diye konuştu.

“TÜM DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKTIĞINI GÖRÜYORUZ”

Sivil toplum kuruluşlarının kentin gelişimi için önemli olduğunu belirten Başkan Büyükakın, “Gerek ekonomi, gerekse gençlik alanında olsun, her STK’mızın şehrimize bir değer kattığını görüyoruz. Hemşeri derneklerimizin bu kentin huzuruna, barışına, kültürüne ve tüm değerlerine sahip çıktığını da görüyoruz. Kocaeli’deki yerel demokrasinin gelişmesi ve vatandaşımızın taleplerine dönük projeler üretmesini kıymetli bir hazine olarak buluyorum” diye konuştu. Nazik ziyaretleri için gerek MÜSİAD Kocaeli Şubesi’ne gerekse Şanlıurfalılar Derneği’ne teşekkür eden Başkan Büyükakın, yerel ve ulusal gündemi içeren konuları da birlikte değerlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.