Kocaelili 7 vekil Ankara’ya çağırıldı!

Siyaset 29.06.2020 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaelili 7 vekil Ankara’ya çağırıldı!

AK Parti TBMM Grup Başkanlığı’ndan milletvekillerine önemli çağırıda bulunuldu. Kocaelili 7 vekil yarın Ankara’ya çağırıldı. AK Parti önemli bir toplantı gerçekleştirecek. TBMM Grup Başkanlığı’ndan milletvekillerine önemli çağırıda bulunuldu. Siyasi Partiler Kanununun 25 ve 26’ıncı TBMM iç tüzüğünün 11’inci maddesi ile grup iç yönetmeliğinin 5.21.34.41.49’uncu maddeleri gereğince TBMM başkanlık seçimi ve divan üyelerinin seçimi yapılacak. Bu kapsamda Ak Parti’nin Kocaeli’nden 7 vekili meclise çağrıldı. Toplantı 30 Haziran saat 11.00’de basına kapalı gerçekleştirilecek.  

AK Parti TBMM Grup Başkanlığı’ndan milletvekillerine önemli çağırıda bulunuldu. Kocaelili 7 vekil yarın Ankara’ya çağırıldı.

AK Parti önemli bir toplantı gerçekleştirecek. TBMM Grup Başkanlığı’ndan milletvekillerine önemli çağırıda bulunuldu. Siyasi Partiler Kanununun 25 ve 26’ıncı TBMM iç tüzüğünün 11’inci maddesi ile grup iç yönetmeliğinin 5.21.34.41.49’uncu maddeleri gereğince TBMM başkanlık seçimi ve divan üyelerinin seçimi yapılacak. Bu kapsamda Ak Parti’nin Kocaeli’nden 7 vekili meclise çağrıldı. Toplantı 30 Haziran saat 11.00’de basına kapalı gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.