Kocaelili jimnastikçiler ülke gündeminde!

Spor 13.04.2020 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaelili jimnastikçiler ülke gündeminde!

Türkiye’nin jimnastik branşında önde kulüplerinden olan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü her zaman olduğu gibi farklılığı ve başarılarıyla ulusal basından ve ülke gündeminden düşmüyor… Yaklaşık bir ay önce Kulübün Koronavirüs sebebiyle Türkiye’de bir ilk olarak başlattığı ve Türkiye’ye bir ilk olarak örnek olan ve hızla yayılan ONLİNE spor ve jimnastik antrenmanları projesi adeta ülke spor gündemine oturarak ulusal basına konu olmaya devam ediyor… Salgının başlamasıyla birlikte düzenli olarak kulüp antrenörlerinin kulübün resmi sosyal medya hesaplarından online olarak evinden çıkamayan çocuklara yaptırmış olduğu çalışmalarla büyük beğeni toplayan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanı ve baş antrenörü Tolga Havuç’un bizzat kendi yönettiği online spor ve jimnastik dersi Star TV’ye konu oldu… Star Tv’de yayınlanan haberde evden spor yapan jimnastikçilere Galatasaray’ın yıldızı Radamel Falcao’nun da katıldığı gözüküyor. Galatasaraylı yıldızın katılmasıyla da haber ülke genelinde büyük yankı uyandırdı… YILMADAN ÜLKE SPORUMUZA HİZMET EDECEĞİZ Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan ilimizin başarılı gençlerinden Kulüp Başkanı ve başantrenör Tolga Havuç: ‘Her ne sebeple olursak olalım durmadan yılmadan günümüzün şartlarını ve teknolojiyi kullanarak üyelerimize ve ülke sporumuza hizmet etmeye devam edeceğiz. Sayın Radamel Falcao’ya da ayrıca teşekkür ediyorum. Kurucusu olduğum Kocaeli cimnastik ailesi olarak gururluyuz.’ Dedi.

Türkiye’nin jimnastik branşında önde kulüplerinden olan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü her zaman olduğu gibi farklılığı ve başarılarıyla ulusal basından ve ülke gündeminden düşmüyor…

Yaklaşık bir ay önce Kulübün Koronavirüs sebebiyle Türkiye’de bir ilk olarak başlattığı ve Türkiye’ye bir ilk olarak örnek olan ve hızla yayılan ONLİNE spor ve jimnastik antrenmanları projesi adeta ülke spor gündemine oturarak ulusal basına konu olmaya devam ediyor… Salgının başlamasıyla birlikte düzenli olarak kulüp antrenörlerinin kulübün resmi sosyal medya hesaplarından online olarak evinden çıkamayan çocuklara yaptırmış olduğu çalışmalarla büyük beğeni toplayan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanı ve baş antrenörü Tolga Havuç’un bizzat kendi yönettiği online spor ve jimnastik dersi Star TV’ye konu oldu… Star Tv’de yayınlanan haberde evden spor yapan jimnastikçilere Galatasaray’ın yıldızı Radamel Falcao’nun da katıldığı gözüküyor. Galatasaraylı yıldızın katılmasıyla da haber ülke genelinde büyük yankı uyandırdı…

YILMADAN ÜLKE SPORUMUZA HİZMET EDECEĞİZ

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan ilimizin başarılı gençlerinden Kulüp Başkanı ve başantrenör Tolga Havuç: ‘Her ne sebeple olursak olalım durmadan yılmadan günümüzün şartlarını ve teknolojiyi kullanarak üyelerimize ve ülke sporumuza hizmet etmeye devam edeceğiz. Sayın Radamel Falcao’ya da ayrıca teşekkür ediyorum. Kurucusu olduğum Kocaeli cimnastik ailesi olarak gururluyuz.’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.