Kocaelili Yazar Kılıç'ı kaleme aldı

Çayırova 18.06.2017 - 22:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaelili Yazar Kılıç'ı kaleme aldı

Kocaeli'nin önemli kalemlerinden Gazeteci-Yazar Engin Şahin son yazısında Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç'ı yazdı.

İşte Gazeteci-Yazar Engin Şahin'in Kılıç ile ilgili cümleleri; Bu adama hepten hayran oldum Daha önce de söyledim. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ı tanımıyorum. Hiç tanışmadım. Belki de hiç tokalaşmadım. Ama farklı bir kumaşı, siyaseti aşan bir duruşu, acayip şeffaf bir yönü ve özgüveni var. Yaklaşık 8 ay önce “Zafer Kılıç şaşırmış olmalı” başlığını atmışım. Çünkü hakkındaki iddialara sosyal medya hesabından bizzat yanıt vermiş, yanıt verirken de çatır çatır gündeme getirmiş ve “muhalefete koz vermeyeyim, dedikoduları artırmayayım, konuyu isteyerek herkese duyurmuş olmayayım, adımı eleştirilerle yan yana getirmeyeyim” gibi küçük hesapların peşinde koşmamıştı. Aynı Zafer Kılıç yaklaşan kongre dönemi öncesinde yine rahat, yine dobra, yine tak tak tak konuşmuş. Yine sosyal medya hesabından kendini tartışmaya açmış. Demiş ki; “Değerli Çayırovam….! 11 Kasım 2014’te aldığımız ilçe başkanlığı görevi bir dönemin son günlerine gelmiştir. Önümüzdeki günlerde kongre süreci başlayacaktır. İkinci dönem için ne düşünür Çayırovam? Kamuoyu yoklaması yapalım? 3 yılımı nasıl değerlendiriyorsunuz?” Yahu bir gazeteci şu satırları yazsa paniğe kapılan, rahatsız olan, kalbi küt küt çarpan başkanlar var bu kentte. Ama bizim Zafer Kılıç maşallah, barekallah. Kimseden ve yorumlardan korkmadan… Sakin sakin kendini tartışmaya açıyor. Bu konuda son derece olgun ve rahat tavırlar sergiliyor. Ben bu arkadaşa hepten hayran oldum ya!…  
Kocaeli'nin önemli kalemlerinden Gazeteci-Yazar Engin Şahin son yazısında Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç'ı yazdı.

İşte Gazeteci-Yazar Engin Şahin'in Kılıç ile ilgili cümleleri;

Bu adama hepten hayran oldum

Daha önce de söyledim.
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ı tanımıyorum.
Hiç tanışmadım.
Belki de hiç tokalaşmadım.
Ama farklı bir kumaşı, siyaseti aşan bir duruşu, acayip şeffaf bir yönü ve özgüveni var.
Yaklaşık 8 ay önce “Zafer Kılıç şaşırmış olmalı” başlığını atmışım.
Çünkü hakkındaki iddialara sosyal medya hesabından bizzat yanıt vermiş, yanıt verirken de çatır çatır gündeme getirmiş ve “muhalefete koz vermeyeyim, dedikoduları artırmayayım, konuyu isteyerek herkese duyurmuş olmayayım, adımı eleştirilerle yan yana getirmeyeyim” gibi küçük hesapların peşinde koşmamıştı.
Aynı Zafer Kılıç yaklaşan kongre dönemi öncesinde yine rahat, yine dobra, yine tak tak tak konuşmuş.
Yine sosyal medya hesabından kendini tartışmaya açmış.
Demiş ki;
“Değerli Çayırovam….!
11 Kasım 2014’te aldığımız ilçe başkanlığı görevi bir dönemin son günlerine gelmiştir. Önümüzdeki günlerde kongre süreci başlayacaktır.
İkinci dönem için ne düşünür Çayırovam? Kamuoyu yoklaması yapalım? 3 yılımı nasıl değerlendiriyorsunuz?”
Yahu bir gazeteci şu satırları yazsa paniğe kapılan, rahatsız olan, kalbi küt küt çarpan başkanlar var bu kentte.
Ama bizim Zafer Kılıç maşallah, barekallah.
Kimseden ve yorumlardan korkmadan…
Sakin sakin kendini tartışmaya açıyor.
Bu konuda son derece olgun ve rahat tavırlar sergiliyor.
Ben bu arkadaşa hepten hayran oldum ya!…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.