19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaelispor taraftarı öldürüldü

Spor 20.03.2017 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaelispor taraftarı öldürüldü

Kocaelispor’un sevilen taraftarlarından Serhat Boz öldürüldü

Olay, bu sabah Perşembe Pazarı Alanı'nda meydana geldi. İzmir'deki Altay maçına gitmek için otobüslerin geldiği alanda toplanan Kocaelispor taraftarları arasında kavga çıktı. Bıçakların kullanıldığı kavgada 27 yaşındaki Serhat Boz boğazından, Hakan Kaptan ile Orhan Ali Örçen ise vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı.     Kavgayı gören taraftarların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri geldi. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Serhat Boz öldü. Hafif yaralı 2 kişi de ayakta tedavinin ardından gözaltına alındı. Serhat Boz'un cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Kuruçeşme Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Hatipköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.  
Kocaelispor’un sevilen taraftarlarından Serhat Boz öldürüldü

Olay, bu sabah Perşembe Pazarı Alanı'nda meydana geldi. İzmir'deki Altay maçına gitmek için otobüslerin geldiği alanda toplanan Kocaelispor taraftarları arasında kavga çıktı. Bıçakların kullanıldığı kavgada 27 yaşındaki Serhat Boz boğazından, Hakan Kaptan ile Orhan Ali Örçen ise vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı.

 

kocaelispor-taraftarlarinin-bicakli-kavgasi-1-olu-2-yarali_6784_dhaphoto2.jpg

 

Kavgayı gören taraftarların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri geldi. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Serhat Boz öldü. Hafif yaralı 2 kişi de ayakta tedavinin ardından gözaltına alındı. Serhat Boz'un cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Kuruçeşme Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Hatipköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.