KOCAMIN NİŞANLISI GEBZE’Yİ KAHKAHAYA BOĞDU

Gebze 08.04.2017 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KOCAMIN NİŞANLISI GEBZE’Yİ KAHKAHAYA BOĞDU

Kültürel farklılıklarından dolayı ayrılmak üzere olan bir karı kocanın hikayesini anlatan, kadrosunda Mehmet Çepiç, Tuğba Özay, İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Fatih Ayhan, Aslı Kökçe ve Arzu Yanardağ gibi ünlü oyuncular olan Kocamın Nişanlısı, dün Gebze Osman Hamdi Bey sahnesinde seyirciyle buluştu. Gebzelilerin yoğun ilgi gösterdiği Sevtekin Fikir ve Sanat Atölyesinin Kocamın Nişanlısı oyunu, salondaki izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Karısından boşanmak üzere olan bir adamın, boşanmadan önce başka bir kadınla nişanlanması ve karısının bunu öğrenmesi üzerine boşanmaktan vazgeçmesi üzerine gelişen komik olayları anlatan oyun Gebzeli tiyatro severleri kahkahaya boğdu. Oyun sonunda salonu alkışa boğan Gebze seyircisi ünlü oyuncularla fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Kültürel farklılıklarından dolayı ayrılmak üzere olan bir karı kocanın hikayesini anlatan, kadrosunda Mehmet Çepiç, Tuğba Özay, İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Fatih Ayhan, Aslı Kökçe ve Arzu Yanardağ gibi ünlü oyuncular olan Kocamın Nişanlısı, dün Gebze Osman Hamdi Bey sahnesinde seyirciyle buluştu.

Gebzelilerin yoğun ilgi gösterdiği Sevtekin Fikir ve Sanat Atölyesinin Kocamın Nişanlısı oyunu, salondaki izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Karısından boşanmak üzere olan bir adamın, boşanmadan önce başka bir kadınla nişanlanması ve karısının bunu öğrenmesi üzerine boşanmaktan vazgeçmesi üzerine gelişen komik olayları anlatan oyun Gebzeli tiyatro severleri kahkahaya boğdu.

Oyun sonunda salonu alkışa boğan Gebze seyircisi ünlü oyuncularla fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.