Kodlama ve tasarım kursları başlıyor

Kocaeli 26.09.2019 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kodlama ve tasarım kursları başlıyor

Bilim Merkezi’nde okul grupları için kodlama ve tasarım eğitimleri başlıyor

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığına bağlı olarak hizmet veren Kocaeli Bilim Merkezi’nde, okul grupları için kodlama ve tasarım eğitimleri Ekim ayı ile birlikte başlıyor. Eğitimlerden ilk olarak ilk ve ortaöğretim öğrencileri faydalanacak.   SANAYİ 4.0 MUCİT DÜNYASI Eğitimler Türkiye'de ilk kez Kocaeli Bilim Merkezi’nde uygulamaya konulan Sanayi 4.0 Mucit Dünyası Laboratuvarı’nda gerçekleştirilecek. Sanayi Bakanlığı, TÜBİTAK, INTEL ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz işbirliği ile kurulan laboratuvarda 2016 yılından bu yana bireysel ziyaretçilere kodlama ve tasarım eğitimleri verilmekteydi. Ekim ayı itibariyle artık okul grupları da Sanayi 4.0 Mucit Dünyası Laboratuvarı’nda kodlama ve tasarım eğitimlerine katılım sağlayabilecek.   SEVİYELERE GÖRE İlk aşamada ilk ve ortaokul öğrenci gruplarının katılım sağlayacağı eğitimlerde 2. ve 3. sınıflar için Makey Makey Kodlama eğitimi, 4. ve 5. sınıflar için Makey Makey Scratch Kodlama eğitimi, 6,7 ve 8. sınıflar için M-Bot Scratch Kodlama Eğitimi ve 3D Objeni Tasarla eğitimleri verilecek.   KAYITLAR ONLİNE OLARAK YAPILACAK Eğitimlere katılmak isteyen sınıf öğretmenleri ya da temsilcileri www.kocaelibilimmerkezi.com adresinden online olarak kayıt oluşturabiliyor.
Bilim Merkezi’nde okul grupları için kodlama ve tasarım eğitimleri başlıyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığına bağlı olarak hizmet veren Kocaeli Bilim Merkezi’nde, okul grupları için kodlama ve tasarım eğitimleri Ekim ayı ile birlikte başlıyor. Eğitimlerden ilk olarak ilk ve ortaöğretim öğrencileri faydalanacak.

 

SANAYİ 4.0 MUCİT DÜNYASI

Eğitimler Türkiye'de ilk kez Kocaeli Bilim Merkezi’nde uygulamaya konulan Sanayi 4.0 Mucit Dünyası Laboratuvarı’nda gerçekleştirilecek. Sanayi Bakanlığı, TÜBİTAK, INTEL ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz işbirliği ile kurulan laboratuvarda 2016 yılından bu yana bireysel ziyaretçilere kodlama ve tasarım eğitimleri verilmekteydi. Ekim ayı itibariyle artık okul grupları da Sanayi 4.0 Mucit Dünyası Laboratuvarı’nda kodlama ve tasarım eğitimlerine katılım sağlayabilecek.

 

SEVİYELERE GÖRE

İlk aşamada ilk ve ortaokul öğrenci gruplarının katılım sağlayacağı eğitimlerde 2. ve 3. sınıflar için Makey Makey Kodlama eğitimi, 4. ve 5. sınıflar için Makey Makey Scratch Kodlama eğitimi, 6,7 ve 8. sınıflar için M-Bot Scratch Kodlama Eğitimi ve 3D Objeni Tasarla eğitimleri verilecek.

 

KAYITLAR ONLİNE OLARAK YAPILACAK

Eğitimlere katılmak isteyen sınıf öğretmenleri ya da temsilcileri www.kocaelibilimmerkezi.com adresinden online olarak kayıt oluşturabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.