Kodlamaca Projesinde ikinci kur da tamam!

Gebze 03.01.2020 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kodlamaca Projesinde ikinci kur da tamam!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi‘nde geçen yıl başlatılan Kodlamaca I projesinin ikinci kuru Ekim ayında başlamıştı. Bu kurda Gebze Şubesi Çocuk Kulübü öğrencilerine algoritmanın yapısı, problem çözümü için neler yapabilecekleri öğretilerek yaratıcılıklarının artması sağlandı. 13 hafta süren bu eğitim bu hafta öğrencilerin tasarlayarak yaptığı proje sunumu ile tamamlandı. ÇYDD Gebze Şubesi Çocuk kulübü öğrencilerinin hazırladığı sunum, ÇYDD Gönüllüleri ve aileleri tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM EDİLDİ Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar ve Eğitmenleri tarafından çocuk kulübü öğrencilerine “Kodlamaca ikinci kur Eğitimi Katılımcı Belgesi”, ÇYDD’nin Üniversite öğrencisi uzman eğitmenlere de teşekkür belgesi verildi. “HEPİMİZİN GÖREVİDİR” Konuyla ilgili açıklama yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, “2.Kuru bitiren çocuklarımız için üçüncü kur eğitimleriyle eş zamanlı olarak geçen ay Birinci kuru bitiren çocuklarımıza da ikinci kur eğitimine en kısa zamanda başlayacağız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir." dedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi‘nde geçen yıl başlatılan Kodlamaca I projesinin ikinci kuru Ekim ayında başlamıştı. Bu kurda Gebze Şubesi Çocuk Kulübü öğrencilerine algoritmanın yapısı, problem çözümü için neler yapabilecekleri öğretilerek yaratıcılıklarının artması sağlandı. 13 hafta süren bu eğitim bu hafta öğrencilerin tasarlayarak yaptığı proje sunumu ile tamamlandı. ÇYDD Gebze Şubesi Çocuk kulübü öğrencilerinin hazırladığı sunum, ÇYDD Gönüllüleri ve aileleri tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM EDİLDİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar ve Eğitmenleri tarafından çocuk kulübü öğrencilerine “Kodlamaca ikinci kur Eğitimi Katılımcı Belgesi”, ÇYDD’nin Üniversite öğrencisi uzman eğitmenlere de teşekkür belgesi verildi.

“HEPİMİZİN GÖREVİDİR”

Konuyla ilgili açıklama yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, “2.Kuru bitiren çocuklarımız için üçüncü kur eğitimleriyle eş zamanlı olarak geçen ay Birinci kuru bitiren çocuklarımıza da ikinci kur eğitimine en kısa zamanda başlayacağız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.