19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KOGİD Vali'ye Gitti

Kocaeli 24.05.2018 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KOGİD Vali'ye Gitti

Kocaeli Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Ayhan Bozkır ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, yeni kurulan dernekleri ve  çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.   Vali Aksoy ise Kocaeli Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Ayhan Bozkır ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, hayırlı olması dileklerinde bulundu ve  ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
Kocaeli Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Ayhan Bozkır ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, yeni kurulan dernekleri ve  çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.
 
Vali Aksoy ise Kocaeli Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Ayhan Bozkır ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, hayırlı olması dileklerinde bulundu ve  ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.