KOGİDEF ailesi iftarda buluştu

Darıca 19.05.2019 - 16:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KOGİDEF ailesi iftarda buluştu

Mehmet Elmas başkanlığında son dönemde gerçekleştirdiği başarılı ve aktif çalışmalarıyla isminden sıkça söz ettiren Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu, Darıca’da gerçekleşen iftar programında hemşehrilerini iftar sofrasında buluşturdu.

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu iftar yemeğinde bir araya geldi. Hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşayan KOGİDEF ailesi, Ramazan ayının huzur ve bereketini bir arada yaşayarak birlik ve beraberliği pekiştirdiler. KOGİDEF’in iftar programına protokolün de ilgisi yoğun oldu.  PROTOKOLDEN YOĞUN İLGİ  Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun Darıca Teras Cafe&Restaurant’ta gerçekleşen iftar programına; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Eski Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Doç.Dr Ferda Hacıvelioğlu, Gebze Teknik Üniversitesi eski Rektörü Prof.Dr.Orhan Şahin, Ak Parti Gebze meclis üyesi Mahmut Yandık, Erhan Bölük ve Cemil Kalyoncu, Gebze Belediyesi Özel Kalem Müdürü Dursun Ali Arslan, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Leyla Büyük, Gebze Yavuz Selim Mahallesi Güzelleştirme Dernek Başkanı Osman Karaman, Gebze Hürriyet Mahallesi Güzelleştirme Dernek Başkanı Adnan Civil, Gebze Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Aslan, Gebze Beylikbağı Mahallesi Muhtarı Mesut Albayrak, Giresun camiasının önde gelen isimlerinden Osman Bacacı, Hospitalpark Hastanesi İşletme Müdür Yardımcısı Meral Elmas Uzun, KOGİDEF yönetim kurulu üyeleri, Giresun ilçe ve köy dernek başkanları, sivil toplum kuruluşlarının önde gelen temsilcileri,basın mensupları ve çok sayıda Giresunlu vatandaş katıldı.   ELMAS: HEP BİRLİKTE ÖNEMLİ HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ  Hemşehrilerinin güveni ve desteğiyle KOGİDEF çatısı altında önemli başarılara imza atan Başkan Mehmet Elmas, iftar yemeğine davetli olan tüm konukları tek tek kapıda karşılayarak güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi. Başkan Elmas davetlerine icabet eden tüm konuklarını selamlayarak başladığı teşekkür konuşmasında, “Allah birliğimizi daim etsin. Sizlerle birlikte olmak, aynı masada oruç açmak benim için büyük bir mutluluk. Birbirimize sahip çıkmaya devam edeceğimizden şüphem yok. KOGİDEF olarak Allah’ın izniyle çok daha önemli işlere ve hizmetlere imza atacağız. Bunu da hep birlikte yapacağız. Kurumsal bir yapı anlayışıyla KOGİDEF’in çıtasını daha yukarıya taşımak bizim asli görevimiz olacak” ifadelerini kullandı. Elmas konuşmasının son bölümünde iftar programına katılan tüm protokol üyeleri ve davetlilere tek tek teşekkür etti.
Mehmet Elmas başkanlığında son dönemde gerçekleştirdiği başarılı ve aktif çalışmalarıyla isminden sıkça söz ettiren Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu, Darıca’da gerçekleşen iftar programında hemşehrilerini iftar sofrasında buluşturdu.

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu iftar yemeğinde bir araya geldi. Hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşayan KOGİDEF ailesi, Ramazan ayının huzur ve bereketini bir arada yaşayarak birlik ve beraberliği pekiştirdiler. KOGİDEF’in iftar programına protokolün de ilgisi yoğun oldu. 

PROTOKOLDEN YOĞUN İLGİ 

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun Darıca Teras Cafe&Restaurant’ta gerçekleşen iftar programına; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Eski Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Doç.Dr Ferda Hacıvelioğlu, Gebze Teknik Üniversitesi eski Rektörü Prof.Dr.Orhan Şahin, Ak Parti Gebze meclis üyesi Mahmut Yandık, Erhan Bölük ve Cemil Kalyoncu, Gebze Belediyesi Özel Kalem Müdürü Dursun Ali Arslan, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Leyla Büyük, Gebze Yavuz Selim Mahallesi Güzelleştirme Dernek Başkanı Osman Karaman, Gebze Hürriyet Mahallesi Güzelleştirme Dernek Başkanı Adnan Civil, Gebze Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Aslan, Gebze Beylikbağı Mahallesi Muhtarı Mesut Albayrak, Giresun camiasının önde gelen isimlerinden Osman Bacacı, Hospitalpark Hastanesi İşletme Müdür Yardımcısı Meral Elmas Uzun, KOGİDEF yönetim kurulu üyeleri, Giresun ilçe ve köy dernek başkanları, sivil toplum kuruluşlarının önde gelen temsilcileri,basın mensupları ve çok sayıda Giresunlu vatandaş katıldı.  

ELMAS: HEP BİRLİKTE ÖNEMLİ HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ 

Hemşehrilerinin güveni ve desteğiyle KOGİDEF çatısı altında önemli başarılara imza atan Başkan Mehmet Elmas, iftar yemeğine davetli olan tüm konukları tek tek kapıda karşılayarak güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi. Başkan Elmas davetlerine icabet eden tüm konuklarını selamlayarak başladığı teşekkür konuşmasında, “Allah birliğimizi daim etsin. Sizlerle birlikte olmak, aynı masada oruç açmak benim için büyük bir mutluluk. Birbirimize sahip çıkmaya devam edeceğimizden şüphem yok. KOGİDEF olarak Allah’ın izniyle çok daha önemli işlere ve hizmetlere imza atacağız. Bunu da hep birlikte yapacağız. Kurumsal bir yapı anlayışıyla KOGİDEF’in çıtasını daha yukarıya taşımak bizim asli görevimiz olacak” ifadelerini kullandı. Elmas konuşmasının son bölümünde iftar programına katılan tüm protokol üyeleri ve davetlilere tek tek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.