19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KOGİDEF'ten Vali Aksoy'a ziyaret

Gebze 15.03.2019 - 16:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KOGİDEF'ten Vali Aksoy'a ziyaret

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti. Oldukça samimi ve sıcak ortamda gerçekleşen görüşmede Vali Aksoy'a federasyonun yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler veren KOGİDEF Başkanı Mehmet Elmas, Kocaeli'nde yoğun bir nüfusa sahip hemşehrilerini bir çatı altında buluşturmak ve kaynaştırmak ,kültür ve gelenekleri yaşatmak için çalışacaklarını, en büyük projelerinin bu dönem Federasyona bina kazandırmak olduğunu söyledi. ELMAS ÇALIŞMALARI ANLATTI Elmas, Vali Aksoy'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. Giresun  Federasyonu ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ise , Başkan elmas ve yönetim kurulunu tebrik ederek  görevlerinde başarı dileklerini iletti. Giresun Federasyonu  Başkanı Mehmet Elmas günün anısına  Vali Aksoy'a Osmanlı armalı bir tablo takdim etti.
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti. Oldukça samimi ve sıcak ortamda gerçekleşen görüşmede Vali Aksoy'a federasyonun yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler veren KOGİDEF Başkanı Mehmet Elmas, Kocaeli'nde yoğun bir nüfusa sahip hemşehrilerini bir çatı altında buluşturmak ve kaynaştırmak ,kültür ve gelenekleri yaşatmak için çalışacaklarını, en büyük projelerinin bu dönem Federasyona bina kazandırmak olduğunu söyledi.

ELMAS ÇALIŞMALARI ANLATTI

Elmas, Vali Aksoy'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. Giresun  Federasyonu ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ise , Başkan elmas ve yönetim kurulunu tebrik ederek  görevlerinde başarı dileklerini iletti. Giresun Federasyonu  Başkanı Mehmet Elmas günün anısına  Vali Aksoy'a Osmanlı armalı bir tablo takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.