Kolay promosyon

29.03.2017 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kolay promosyon

Emekli promosyona hızlı kavuştu. 3 ayda yapılması planlanan ödemelerin büyük bölümü tamamlandı. 1 aydan az sürede 11.5 milyon emeklinin 6.5 milyonu parayı cebine koydu

 Yaklaşık 11.5 milyon emekli promosyona hızlı kavuştu. Başvuru ve ödeme süreci ay başında başlarken, şimdiden 6.5 milyon emekli parasını cebine koydu. Mart- Nisan-Mayıs'ta yapılması planlanan ödemelerin büyük bölümü tamamlandı. Bunda hem şartların kaldırılması hem kolay başvuru imkanı hem de bankaların hızlı ödeme uygulamaları etkili oldu. Emeklilerin yüzü güldü. HIZLI ÖDEME imkanı Emeklilerin promosyonu almak için sadece bankaya 'maaşımı 3 yıl sizden alacağım' taahhüdünü vermesi yeterli. Bazı bankalar bunun için kimlik kartıyla şubeye gidilmesini isterken, bazıları internetten, çağrı merkezinden ve ATM'den başvuru imkanını da sunuyor. Pek çok banka başvurunun hemen ertesi günü promosyonu yatırıyor. Bazı bankalar da TC kimlik numarasının son rakamına göre belirlenen tarihlerde promosyonu ödüyor. EMEKLİ SEÇİM YAPACAK Emeklilerin promosyon almak için Sosyal Güvenlik Kurumu ile protokol imzalayan 16 bankadan birini tercih etmesi gerekiyor. İsteyen emekli mevcut bankasında devam edip promosyonunu buradan alırken, isteyenler de maaşını daha cazip teklif sunan başka bankaya taşıyabilecek. Promosyonda 3 yıllık taban tutarlar maaşa göre 300, 375, 450 lira olurken, bir banka da bu tutarı 330, 415, 500 lira olarak uyguluyor. Ayrıca pek çok banka emeklilere ücretsiz havale, EFT, HGS etiketi, mevduat ve kredide özel faiz, eve teslim maaş, öncelikli hizmet gibi imkanlar sunuyor. Emekliler, bankaların bu vaatlerini inceleyerek seçimini yapabilecek.
Emekli promosyona hızlı kavuştu. 3 ayda yapılması planlanan ödemelerin büyük bölümü tamamlandı. 1 aydan az sürede 11.5 milyon emeklinin 6.5 milyonu parayı cebine koydu

 Yaklaşık 11.5 milyon emekli a hızlı kavuştu. Başvuru ve ödeme süreci ay başında başlarken, şimdiden 6.5 milyon emekli parasını cebine koydu. Mart- Nisan-Mayıs'ta yapılması planlanan ödemelerin büyük bölümü tamamlandı. Bunda hem şartların kaldırılması hem kolay başvuru imkanı hem de bankaların hızlı ödeme uygulamaları etkili oldu. Emeklilerin yüzü güldü.

HIZLI ÖDEME
imkanı Emeklilerin promosyonu almak için sadece bankaya 'maaşımı 3 yıl sizden alacağım' taahhüdünü vermesi yeterli. Bazı bankalar bunun için kimlik kartıyla şubeye gidilmesini isterken, bazıları internetten, çağrı merkezinden ve ATM'den başvuru imkanını da sunuyor. Pek çok banka başvurunun hemen ertesi günü promosyonu yatırıyor. Bazı bankalar da TC kimlik numarasının son rakamına göre belirlenen tarihlerde promosyonu ödüyor.

EMEKLİ SEÇİM YAPACAK
Emeklilerin promosyon almak için Sosyal Güvenlik Kurumu ile protokol imzalayan 16 bankadan birini tercih etmesi gerekiyor. İsteyen emekli mevcut bankasında devam edip promosyonunu buradan alırken, isteyenler de maaşını daha cazip teklif sunan başka bankaya taşıyabilecek. Promosyonda 3 yıllık taban tutarlar maaşa göre 300, 375, 450 lira olurken, bir banka da bu tutarı 330, 415, 500 lira olarak uyguluyor. Ayrıca pek çok banka emeklilere ücretsiz havale, EFT, HGS etiketi, mevduat ve kredide özel faiz, eve teslim maaş, öncelikli hizmet gibi imkanlar sunuyor. Emekliler, bankaların bu vaatlerini inceleyerek seçimini yapabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.