19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kolaylaşacak

Ekonomi 28.07.2018 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kolaylaşacak

.3 milyon genci ilgilendiren bedelli askerlik için bankalar özel krediler hazırladı... Faizler yüzde 1.70’ten başlıyor. Masraf almayan da ödemeyi 3 ay öteleyen de var.

Bedelli askerlik müjdesi Meclis'ten geçerken, bankalar da kampanya düğmesine bastı. 15 bin liralık tutarı krediyle temin etmek isteyen gençler için özel paketler hazırlandı. Kredi çekmek isteyenlere yüzde 1.70'ten başlayan faiz oranları sunulurken; bazı bankalar masraf almıyor, bazıları da ödemeyi 3 ay öteleme imkanı sunuyor. 3 AY SONRA ÖDE Türk Ekonomi Bankası (TEB), bedelli askerlikten faydalanmak isteyenlere, 15 bin lira kredi tutarı ve 48 aya varan vadelerde aylık yüzde 1.70'ten başlayan faiz oranlarına ek olarak, 3 ay erteleme imkanı sağlıyor. Vade süreçleri 3 ay ile 48 ay arasında değişiyor. ING de 'Bedelli Askerlik Kredisi' hazırladı. ING müşterileri bu kapsamda 15 bin lira krediyi, yüzde 1.74'ten başlayan faiz oranları ile kullanabilecek ve dilerlerse ödemeye 3 ay sonra başlayabilecek. Şekerbank ise 'Bedelli Askerlik Kredisi' ile 15 bin liraya kadar olan finansman ihtiyaçlarını karşılarken, kredi kapsamında 48 aya varan vade imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında kredi tahsis ücreti de alınmıyor. Bedelli askerlik için kredi kampanyalarına önümüzdeki günlerde diğer bankaların da katılması bekleniyor. Bedelli askerlik için başvurular, yasanın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte başlayacak..
.3 milyon genci ilgilendiren bedelli askerlik için bankalar özel krediler hazırladı... Faizler yüzde 1.70’ten başlıyor. Masraf almayan da ödemeyi 3 ay öteleyen de var.

Bedelli askerlik müjdesi Meclis'ten geçerken, lar da kampanya düğmesine bastı. 15 bin liralık tutarı krediyle temin etmek isteyen gençler için özel paketler hazırlandı. Kredi çekmek isteyenlere yüzde 1.70'ten başlayan faiz oranları sunulurken; bazı bankalar masraf almıyor, bazıları da ödemeyi 3 ay öteleme imkanı sunuyor.

3 AY SONRA ÖDE
Türk Ekonomi Bankası (TEB), ten faydalanmak isteyenlere, 15 bin lira kredi tutarı ve 48 aya varan vadelerde aylık yüzde 1.70'ten başlayan faiz oranlarına ek olarak, 3 ay erteleme imkanı sağlıyor. Vade süreçleri 3 ay ile 48 ay arasında değişiyor. ING de 'Bedelli Askerlik Kredisi' hazırladı. ING müşterileri bu kapsamda 15 bin lira krediyi, yüzde 1.74'ten başlayan faiz oranları ile kullanabilecek ve dilerlerse ödemeye 3 ay sonra başlayabilecek. Şekerbank ise 'Bedelli Askerlik Kredisi' ile 15 bin liraya kadar olan finansman ihtiyaçlarını karşılarken, kredi kapsamında 48 aya varan vade imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında kredi tahsis ücreti de alınmıyor. Bedelli askerlik için kredi kampanyalarına önümüzdeki günlerde diğer bankaların da katılması bekleniyor. Bedelli askerlik için başvurular, yasanın 'de yayımlanmasıyla birlikte başlayacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.