Koltuğun Yeni Sahibi Belli Oldu

16.02.2017 - 18:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Koltuğun Yeni Sahibi Belli Oldu

CHP'nin yeni katip üyesinin belirleneceği seçimde tek aday CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet oldu.

CHP TBMM Grubu, kamuoyunda iletişim giderlerinin yüksekliğiyle gündeme gelen Türkmen'in, CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'nun isteği ile 4 Şubat'ta TBMM Başkanlık Divanı üyeliğinden istifasıyla boşalan üyelik için basına kapalı toplandı. CHP Grup Başkanvekili  Levent Gök başkanlığında toplanan gruptaki seçime,  Kocaeli  Milletvekili  Fatma Kaplan Hürriyet, tek aday olarak girdi.   85 OYUN 82'SİNİ ALDI Hürriyet, kullanılan 85 oyun 82'sini alarak, Katip Üyelik için aday gösterildi. TBMM Genel Kurulu'nun bugünkü birleşiminde  Hürriyet'in Katip Üyeliği'nin oylanması bekleniyor. Hürriyet, gazetecilere yaptığı açıklamada, milletvekillerine verdikleri güven ve destek için teşekkür etti. Kocaeli  Milletvekili  Fatma Kaplan Hürriyet, görevini layıkıyla yürütmeye gayret göstereceğini bildirdi.
CHP'nin yeni katip üyesinin belirleneceği seçimde tek aday CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet oldu.

CHP TBMM Grubu, kamuoyunda iletişim giderlerinin yüksekliğiyle gündeme gelen Türkmen'in, CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'nun isteği ile 4 Şubat'ta TBMM Başkanlık Divanı üyeliğinden istifasıyla boşalan üyelik için basına kapalı toplandı.

CHP Grup Başkanvekili  Levent Gök başkanlığında toplanan gruptaki seçime,  Kocaeli  Milletvekili  Fatma Kaplan Hürriyet, tek aday olarak girdi.

 

85 OYUN 82'SİNİ ALDI

Hürriyet, kullanılan 85 oyun 82'sini alarak, Katip Üyelik için aday gösterildi. TBMM Genel Kurulu'nun bugünkü birleşiminde  Hürriyet'in Katip Üyeliği'nin oylanması bekleniyor.

Hürriyet, gazetecilere yaptığı açıklamada, milletvekillerine verdikleri güven ve destek için teşekkür etti.

Kocaeli  Milletvekili  Fatma Kaplan Hürriyet, görevini layıkıyla yürütmeye gayret göstereceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.