19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Koltukları kırık olan otobüs var(!)

Gebze 12.08.2020 - 20:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Koltukları kırık olan otobüs var(!)

HALK OTOBÜSLERİ PERİŞAN DURUMDA

Gebzeli vatandaşlar, halk otobüslerinden şikayetçi. Otobüs ücretlerinin diğer yerleşim yerlerine göre pahalı olduğunu kaydeden vatandaşlar ayrıca verdikleri ücretlerin karşılığını alamadıklarını söylediler. Gebzeli vatandaşlar bölgedeki özel halk otobüslerinden şikayetçi. Otobüsler konusunda dert yakınan vatandaşlar, otobüs ücretlerinin pahalı olduğunu ve buna rağmen hizmet karşılığını alamadıklarını ifade ettiler. Vatandaşlar, “İndi-bindi olarak en yüksek rakamı veren yerlerden birisiyiz. Ayrıca otobüsler eski ve bakımsız. Koltuğu kırık olan, inmek adına kullanılan düğmesi bozuk olan, arka kapısını zor açılan bir sürü otobüs var, yetkililer bunları görmüyor mu?” yorumunu yaptılar. SIKINTILAR SAYMAKLA BİTMEZ Vatandaş olarak özel halk otobüsleri konusunda çile yaşadıklarını kaydeden Gebzeliler, “Ulaşım konusu önemli bir konu. İşe giderken eve dönerken bir yerden bir yere yolculuk yaparken rahat ve modern koşullar bekliyoruz. Ancak bunları yaşadığımız söylenemez tam aksine sıkıntı yaşıyoruz. Bazı şoförlerin yolculara olan antipatik davranışlarını söylemiyoruz bile. Otobüslerin bakımsız halleri bize yolculuk yerine dert çektiriyor” diyerek otobüsler konusunda eleştiride bulundular.
HALK OTOBÜSLERİ PERİŞAN DURUMDA

Gebzeli vatandaşlar, halk otobüslerinden şikayetçi. Otobüs ücretlerinin diğer yerleşim yerlerine göre pahalı olduğunu kaydeden vatandaşlar ayrıca verdikleri ücretlerin karşılığını alamadıklarını söylediler.

Gebzeli vatandaşlar bölgedeki özel halk otobüslerinden şikayetçi. Otobüsler konusunda dert yakınan vatandaşlar, otobüs ücretlerinin pahalı olduğunu ve buna rağmen hizmet karşılığını alamadıklarını ifade ettiler. Vatandaşlar, “İndi-bindi olarak en yüksek rakamı veren yerlerden birisiyiz. Ayrıca otobüsler eski ve bakımsız. Koltuğu kırık olan, inmek adına kullanılan düğmesi bozuk olan, arka kapısını zor açılan bir sürü otobüs var, yetkililer bunları görmüyor mu?” yorumunu yaptılar.

SIKINTILAR SAYMAKLA BİTMEZ

Vatandaş olarak özel halk otobüsleri konusunda çile yaşadıklarını kaydeden Gebzeliler, “Ulaşım konusu önemli bir konu. İşe giderken eve dönerken bir yerden bir yere yolculuk yaparken rahat ve modern koşullar bekliyoruz. Ancak bunları yaşadığımız söylenemez tam aksine sıkıntı yaşıyoruz. Bazı şoförlerin yolculara olan antipatik davranışlarını söylemiyoruz bile. Otobüslerin bakımsız halleri bize yolculuk yerine dert çektiriyor” diyerek otobüsler konusunda eleştiride bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.