KOMEK Renk Kattı

Kocaeli 23.04.2017 - 14:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KOMEK Renk Kattı

KO-MEK birbirinden farklı ve eğlenceli programlarla 23 Nisan Uluslararası Çocuk ve Bilim Şenliği’ne renk kattı.

Kocaeli büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları KO-MEK açtığı stantlarla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk ve Bilim Şenliği’ne renk kattı.  Yediden yetmişe binlerce kişiye meslek ve sanat alanında eğitim vererek istihdama katkı sağlayan KO-MEK, uyguladığı farklı projelerle vatandaşların gönlüne taht kurmaya devam ediyor. Uluslararası interteks fuar alanında düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk ve Bilim Şenliği’nde çocukların ilgi odağı olan KO-MEK stantları önünde uzun kuyruklar oluştu.   KO-MEK İLE GÜLEN YÜZLER Kum boyama standı ile çocuklara kumdan resim yapma sanatını gösteren KO-MEK çocuklarla birlikte birbirinden ilginç resimler yaparak eğlendirdi. Yüz boyama standına ilgi gösteren çocuklar, usta öğreticilerin çocukların yüzüne çizdiği birbirinden renkli resimler ile 23 Nisanı doyasıya yaşadı. KO-MEK Usta Öğreticileri, objelerin dili ve takı tasarım atölyesi ile çocuklarla birlikte takı tasarımı yaparak gönüllerince eğlendi. ,KO-MEK’LE GEÇMİŞİN İZLERİ BU FESTİVALDE Geçmişin izleri standı ile ziyaretçileri geçmişe götüren KO-MEK sergilediği birbirinden güzel ürünlerle ziyaretçilerden tam not aldı. Osmanlı hamamı, Çanakkale savaşı görseli, çivi oyunu ile geçmişin izlerini günümüze taşıyan KO-MEK, birbirinden güzel el emeği göz nuru el işi örgülerle ziyaretçilerin dikkatini çekti. KO-MEK’le spor saati gösterisi ile çocukları eğlendiren KO-MEK, sergilediği performansla 23 Nisan Uluslararası Çocuk ve Bilim Şenliği’ne damga vurdu.  
KO-MEK birbirinden farklı ve eğlenceli programlarla 23 Nisan Uluslararası Çocuk ve Bilim Şenliği’ne renk kattı.

Kocaeli büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları KO-MEK açtığı stantlarla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk ve Bilim Şenliği’ne renk kattı.  Yediden yetmişe binlerce kişiye meslek ve sanat alanında eğitim vererek istihdama katkı sağlayan KO-MEK, uyguladığı farklı projelerle vatandaşların gönlüne taht kurmaya devam ediyor. Uluslararası interteks fuar alanında düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk ve Bilim Şenliği’nde çocukların ilgi odağı olan KO-MEK stantları önünde uzun kuyruklar oluştu.

 

KO-MEK İLE GÜLEN YÜZLER

Kum boyama standı ile çocuklara kumdan resim yapma sanatını gösteren KO-MEK çocuklarla birlikte birbirinden ilginç resimler yaparak eğlendirdi. Yüz boyama standına ilgi gösteren çocuklar, usta öğreticilerin çocukların yüzüne çizdiği birbirinden renkli resimler ile 23 Nisanı doyasıya yaşadı. KO-MEK Usta Öğreticileri, objelerin dili ve takı tasarım atölyesi ile çocuklarla birlikte takı tasarımı yaparak gönüllerince eğlendi.

,KO-MEK’LE GEÇMİŞİN İZLERİ BU FESTİVALDE

Geçmişin izleri standı ile ziyaretçileri geçmişe götüren KO-MEK sergilediği birbirinden güzel ürünlerle ziyaretçilerden tam not aldı. Osmanlı hamamı, Çanakkale savaşı görseli, çivi oyunu ile geçmişin izlerini günümüze taşıyan KO-MEK, birbirinden güzel el emeği göz nuru el işi örgülerle ziyaretçilerin dikkatini çekti. KO-MEK’le spor saati gösterisi ile çocukları eğlendiren KO-MEK, sergilediği performansla 23 Nisan Uluslararası Çocuk ve Bilim Şenliği’ne damga vurdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.