Kömürcüler, Dilovası Halkını hasta etti

Dilovası 27.10.2016 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kömürcüler, Dilovası Halkını hasta etti

Dilovası’nı karıştıran Kömürcüler OSB, insanları hasta etmeye başladı

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un kaldırılacağı müjdesini verdiği Kömürcüler OSB’den yayılan kömür tozları insanları hasta etmeye başladı. Dilovası Muhtarlarından Mehmet Şirinbarış, Kömürcüler nedeniyle insanların çile çektiğini söyledi. Kurulduğu günden beri başta siyasiler olmak üzere Dilovası halkını huzursuz eden ve çevre kirliliğine yol açan Kömürcüler OSB, insanları hasta etmeye başladı. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un kaldırılacağı müjdesini verdiği Kömürcülerin çevreye yaydığı Kömür tozlarından rahatsızlanan vatandaşlar hastanede tedavi altına alınmaya başladılar. Dilovası’nda rahatsızlanan ve hastanelere kaldırılan insanları görüntüleyen Turgut Özal Mahalle Muhtarı Mehmet Şirin Barış,  tepki göstererek, “Kömürcülerin sermayesi devletin katma değeridir. Serveti olumsuz yerde kullanıyorsunuz. Bunu fazla zorlamayın beyefendiler durum ortada halkı perişan ediyorsunuz. Diyorlar ya halkı yaşat ki devlet yaşasın. Siz ne yapıyorsunuz? Halkı zehirliyorsunuz. Yaptığınız iş halka verdiğiniz zulümle işkencedir.”dedi. DEVLET OTORİTESİNİ SARSIYORLAR Hastanelerde rahatsızlanan insanların Kömürcülerin marifeti olduğunu ileri süren Şirinbarış, “halkımızın canı tehlikede. Yaşlı insanlarımıza böyle çile çektirmek hakkınız değil. Devletimizin, içinde bulunduğu durumdan yararlanmaya çalışıyorlar. Bu kadar da olmaz. Kentimizin idarecilerini de zora sokuyorlar. Burası Muz Cumhuriyeti değil. Devletin otoritesi bu şekilde sarsılmaz. Halkı yaşat ki devlet yaşasın. Kömürcülerin parası varsa halkımızın da devleti vardır.”diyerek tepkisini gösterdi. 
Dilovası’nı karıştıran Kömürcüler OSB, insanları hasta etmeye başladı

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un kaldırılacağı müjdesini verdiği Kömürcüler OSB’den yayılan kömür tozları insanları hasta etmeye başladı. Dilovası Muhtarlarından Mehmet Şirinbarış, Kömürcüler nedeniyle insanların çile çektiğini söyledi.

Kurulduğu günden beri başta siyasiler olmak üzere Dilovası halkını huzursuz eden ve çevre kirliliğine yol açan Kömürcüler OSB, insanları hasta etmeye başladı. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un kaldırılacağı müjdesini verdiği Kömürcülerin çevreye yaydığı Kömür tozlarından rahatsızlanan vatandaşlar hastanede tedavi altına alınmaya başladılar. Dilovası’nda rahatsızlanan ve hastanelere kaldırılan insanları görüntüleyen Turgut Özal Mahalle Muhtarı Mehmet Şirin Barış,  tepki göstererek, “Kömürcülerin sermayesi devletin katma değeridir. Serveti olumsuz yerde kullanıyorsunuz. Bunu fazla zorlamayın beyefendiler durum ortada halkı perişan ediyorsunuz. Diyorlar ya halkı yaşat ki devlet yaşasın. Siz ne yapıyorsunuz? Halkı zehirliyorsunuz. Yaptığınız iş halka verdiğiniz zulümle işkencedir.”dedi.

DEVLET OTORİTESİNİ SARSIYORLAR

Hastanelerde rahatsızlanan insanların Kömürcülerin marifeti olduğunu ileri süren Şirinbarış, “halkımızın canı tehlikede. Yaşlı insanlarımıza böyle çile çektirmek hakkınız değil. Devletimizin, içinde bulunduğu durumdan yararlanmaya çalışıyorlar. Bu kadar da olmaz. Kentimizin idarecilerini de zora sokuyorlar. Burası Muz Cumhuriyeti değil. Devletin otoritesi bu şekilde sarsılmaz. Halkı yaşat ki devlet yaşasın. Kömürcülerin parası varsa halkımızın da devleti vardır.”diyerek tepkisini gösterdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.