19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Komutanlar hayırlı olsuna geldi

Gebze 22.04.2019 - 17:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Komutanlar hayırlı olsuna geldi

Kocaeli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan ve Gebze İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e hayılrlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan ve Gebze İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Vatanımızın bekçisi, güvenliğimizin teminatı güvenlik güçlerimizin tüm mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Komutanlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi. MİNİKLER BAŞKAN AMCALARINI ZİYARET ETTİ Gelen tebrikleri makamında kabul eden ve bir an olsun ziyaretçisi eksik olmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Özel Biricik Anaokulunun minik öğrencilerini ağırladı. Minikler başkan amcalarına hayırlı olsun dileklerini iletti. Minik ziyaretçileri ile yakından ilgilenen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Sizler bizlerin kıymetlilerisiniz. Yaptığımız her şey sizlerin daha güzel bir gelecekte, daha güzel bir dünyada yaşamanız için. Sizleri çok seviyoruz. Sizler bizlerin yarınlarısınız” dedi.
Kocaeli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan ve Gebze İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e hayılrlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan ve Gebze İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Vatanımızın bekçisi, güvenliğimizin teminatı güvenlik güçlerimizin tüm mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Komutanlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

MİNİKLER BAŞKAN AMCALARINI ZİYARET ETTİ

Gelen tebrikleri makamında kabul eden ve bir an olsun ziyaretçisi eksik olmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Özel Biricik Anaokulunun minik öğrencilerini ağırladı. Minikler başkan amcalarına hayırlı olsun dileklerini iletti. Minik ziyaretçileri ile yakından ilgilenen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Sizler bizlerin kıymetlilerisiniz. Yaptığımız her şey sizlerin daha güzel bir gelecekte, daha güzel bir dünyada yaşamanız için. Sizleri çok seviyoruz. Sizler bizlerin yarınlarısınız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.