19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Konak Hastanesi’nde isim değişikliği!

Gebze 02.12.2019 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Konak Hastanesi’nde isim değişikliği!

Kocaeli’nin önemli sağlık kurumlarından olan Aile Konak Hastaneleri'nin adı değişti. Konak Hastanelerinin Gebze'deki hastanesinin adı da Özel MEDAR Hastanesi olarak değiştirildi. Aile Konak Hastaneleri'nde isim değişikliğine gidileceği Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Talus tarafından duyuruldu. Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Talus, daha önce yaptığı açıklama ile Konak Hastaneleri'nin isminin değişeceğini söylemiş; Sakarya, Gölcük ve Gebze'de şubeleri olan Aile Konak Hastaneleri'nin yeni bir isimle yola devam edeceğini açıklamıştı. Özel Aile Konak Hastanesi, yapılan açıklama ile yeni ismini duyurdu. Hastaneden yapılan açıklamada “İsmimizi Özel MEDAR Hastanesi olarak değiştiriyoruz. Yeni hedeflerimizle değişiyor ve gelişmeye devam ediyoruz. Şimdi ulusal sağlık markası olmak için aynı ortaklık yapısı ve değişen adımızla daha büyük hedeflere hazırız” denildi.  

Kocaeli’nin önemli sağlık kurumlarından olan Aile Konak Hastaneleri'nin adı değişti. Konak Hastanelerinin Gebze'deki hastanesinin adı da Özel MEDAR Hastanesi olarak değiştirildi.

Aile Konak Hastaneleri'nde isim değişikliğine gidileceği Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Talus tarafından duyuruldu. Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Talus, daha önce yaptığı açıklama ile Konak Hastaneleri'nin isminin değişeceğini söylemiş; Sakarya, Gölcük ve Gebze'de şubeleri olan Aile Konak Hastaneleri'nin yeni bir isimle yola devam edeceğini açıklamıştı. Özel Aile Konak Hastanesi, yapılan açıklama ile yeni ismini duyurdu. Hastaneden yapılan açıklamada “İsmimizi Özel MEDAR Hastanesi olarak değiştiriyoruz. Yeni hedeflerimizle değişiyor ve gelişmeye devam ediyoruz. Şimdi ulusal sağlık markası olmak için aynı ortaklık yapısı ve değişen adımızla daha büyük hedeflere hazırız” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.