Konak Hastanesi’nden Başkan Toltar’a ziyaret

Dilovası 15.12.2015 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Konak Hastanesi’nden Başkan Toltar’a ziyaret

Gebze Konak Hastanesi yetkilileri, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Eylül 2015 tarihinde Gebze’de hizmet vermeye başlayan, Konak Hastanesi  Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Çiğdem Şenüçler ile beraberindekiler, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret hastane hakkında bilgilendirmede bulundular. TOLTAR TEŞEKKÜR ETTİ Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Konak Hastanesindeki sağlık sektöründeki deneyim ve tecrübelerini halkımıza sunması bizleri mutlu etmektedir. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi. Ziyarete AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, belediye meclis üyesi Cemil Taşdemir de bulundu. 

Gebze Konak Hastanesi yetkilileri, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Eylül 2015 tarihinde Gebze’de hizmet vermeye başlayan, Konak Hastanesi  Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Çiğdem Şenüçler ile beraberindekiler, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret hastane hakkında bilgilendirmede bulundular.

TOLTAR TEŞEKKÜR ETTİ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Konak Hastanesindeki sağlık sektöründeki deneyim ve tecrübelerini halkımıza sunması bizleri mutlu etmektedir. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi. Ziyarete AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, belediye meclis üyesi Cemil Taşdemir de bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.