Kongre Pazarı

Kocaeli 30.11.2017 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kongre Pazarı

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı ve Darıca CHP İlçe Başkanlığı haftasonu yeni dönem yönetimlerini belirleyecek.

Ak Parti Genel Merkezi Gebze'de İrfan Ayar'ı liste hazırlamak üzere görevlendirirken Darıca'da CHP İlçe Başkanı Yakup Törk yeni dönemde de ilçe başkanlığını devam ettirmek üzere adaylığını günler öncesinden açıkladı. Ancak 3 Aralık 2017 pazar günü gerçekleşecek her iki partinin mevcut adayları bu yarışta yalnız olmayacak. Darıca'da Yakup Törk gibi ilçe başkanlığını isteyen İl Yöneticisi Hakkı Koçak'ta geçtiğimiz haftasonu CHP Darıca İlçe Başkanlığı için aday olduğunu kamuoyu ve partilileri ile paylaşmıştı. Genel Merkezin "Gebze'de ki adayımız İrfan Ayar'dır" diye karar kılmasına karşılık Gebze Ak Parti İlçe Başkanlığı için liste çalışması yapan yine bir il yöneticisi olan Hüseyin Kurt, delegelerin karşısına çıkmaya hazırlnaıyor.  TÖRK İLE ALTIN DÖNEM YAŞANDI Darıca CHP İlçe Başkanlığı tüm dönemleri boyunca ilk defa mahalle yapılanmalarını başlatan ve tamamlayan Yakup Törk döneminde ilçeye bir de ananons aracı kazandırıldı. Ayrıca Yakup Törk ile girilen EVET-HAYIR referandumunda çıkan sonuçta CHP'nin Darıca'da en umut verici seçim sonucu istatiği oldu. İlçe bazında düzenlenen etkinlikler, aktiviteler, cemiyete katılım oranları ile de Yakup Törk'lü CHP Darıca'da önemli bir ivme kazandı. Üçte ikilik bir isim değişikliği ile oluşturulan liste ile pazar günü delegelerin karşısına çıkacak olan Yakup Törk 2019 seçimlerine daha dinamik bir kadro ile girmek istediğini son basın toplantısında açıklamıştı.  
Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı ve Darıca CHP İlçe Başkanlığı haftasonu yeni dönem yönetimlerini belirleyecek.

Ak Parti Genel Merkezi Gebze'de İrfan Ayar'ı liste hazırlamak üzere görevlendirirken Darıca'da CHP İlçe Başkanı Yakup Törk yeni dönemde de ilçe başkanlığını devam ettirmek üzere adaylığını günler öncesinden açıkladı. Ancak 3 Aralık 2017 pazar günü gerçekleşecek her iki partinin mevcut adayları bu yarışta yalnız olmayacak. Darıca'da Yakup Törk gibi ilçe başkanlığını isteyen İl Yöneticisi Hakkı Koçak'ta geçtiğimiz haftasonu CHP Darıca İlçe Başkanlığı için aday olduğunu kamuoyu ve partilileri ile paylaşmıştı. Genel Merkezin "Gebze'de ki adayımız İrfan Ayar'dır" diye karar kılmasına karşılık Gebze Ak Parti İlçe Başkanlığı için liste çalışması yapan yine bir il yöneticisi olan Hüseyin Kurt, delegelerin karşısına çıkmaya hazırlnaıyor. 

TÖRK İLE ALTIN DÖNEM YAŞANDI

Darıca CHP İlçe Başkanlığı tüm dönemleri boyunca ilk defa mahalle yapılanmalarını başlatan ve tamamlayan Yakup Törk döneminde ilçeye bir de ananons aracı kazandırıldı. Ayrıca Yakup Törk ile girilen EVET-HAYIR referandumunda çıkan sonuçta CHP'nin Darıca'da en umut verici seçim sonucu istatiği oldu. İlçe bazında düzenlenen etkinlikler, aktiviteler, cemiyete katılım oranları ile de Yakup Törk'lü CHP Darıca'da önemli bir ivme kazandı. Üçte ikilik bir isim değişikliği ile oluşturulan liste ile pazar günü delegelerin karşısına çıkacak olan Yakup Törk 2019 seçimlerine daha dinamik bir kadro ile girmek istediğini son basın toplantısında açıklamıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.