19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kongre Soba'nın Umrunda Değil!

Gebze 05.12.2017 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kongre Soba'nın Umrunda Değil!

Dumlupınar İmam-Hatip Ortaokulu velilerinden Ahmet Yıldırım,AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba'dan okul inşaatının hızlandırılmasını istedi. Soba, iktidarın İlçe Başkanı olarak kongre gündemini bir tarafa bırakarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Dumlıpınar İmam-Hatip Ortaokulu'nun yıkılarak yenisi yapılması kararı verilmişti. Okul öğrencileri ise İnönü Mahallesi'nde  bulunan Fevzi Çakmak İlkokulu'na gönderilerek orada öğlenci olarak ders görmeye başlamışlardı. Okul inşaatının bitiminin gecikmesiyle Ahmet Yıldırım isimli veli , AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba'ya ulaşarak okul inşatının hızlandırılmasını istedi. ÖĞRENCİLER GEÇ GİDİP GEÇ GELİYOR Öğrenci Velisi Ahmet Yıldırım, "Davaya gönül vermiş bir kişi olarak  sizden ricam olacak. Bir türlü bitmeyen Dumlupınar İmam-Hatip Ortaokulu konusunda yardımınızı rica ediyorum. Kısa süreli bir işaat işi var. Çocuklarımız çok geç gidip, akşam çok geç saatte eve geliyorlar. Aynı binayı sabah ilkokul, öğleden sonra ortaokul olarak kullanılıyor. Lütfen gerekli yerlerle görüşebilir misiniz?" diye istekte bulundu. Başkan Soba, velinin bu isteği üzerine gerekli yerlerle görüşme yapacağını söyleyerek gereğinin yapılacağını belirtti.  
Dumlupınar İmam-Hatip Ortaokulu velilerinden Ahmet Yıldırım,AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba'dan okul inşaatının hızlandırılmasını istedi. Soba, iktidarın İlçe Başkanı olarak kongre gündemini bir tarafa bırakarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Dumlıpınar İmam-Hatip Ortaokulu'nun yıkılarak yenisi yapılması kararı verilmişti. Okul öğrencileri ise İnönü Mahallesi'nde  bulunan Fevzi Çakmak İlkokulu'na gönderilerek orada öğlenci olarak ders görmeye başlamışlardı. Okul inşaatının bitiminin gecikmesiyle Ahmet Yıldırım isimli veli , AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba'ya ulaşarak okul inşatının hızlandırılmasını istedi.

ÖĞRENCİLER GEÇ GİDİP GEÇ GELİYOR

Öğrenci Velisi Ahmet Yıldırım, "Davaya gönül vermiş bir kişi olarak  sizden ricam olacak. Bir türlü bitmeyen Dumlupınar İmam-Hatip Ortaokulu konusunda yardımınızı rica ediyorum. Kısa süreli bir işaat işi var. Çocuklarımız çok geç gidip, akşam çok geç saatte eve geliyorlar. Aynı binayı sabah ilkokul, öğleden sonra ortaokul olarak kullanılıyor. Lütfen gerekli yerlerle görüşebilir misiniz?" diye istekte bulundu. Başkan Soba, velinin bu isteği üzerine gerekli yerlerle görüşme yapacağını söyleyerek gereğinin yapılacağını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.