KONGRE SÜRECİ OCAK’TA BAŞLAYACAK

Kocaeli 28.10.2016 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KONGRE SÜRECİ OCAK’TA BAŞLAYACAK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman bölge’de yapılan hizmetlerle ve yaklaşan kongre tarihi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaman, “Gebze Bölgesi’nin eksikleri nelerdir iyi biliyoruz. Yapılan her projenin takipçisiyiz, kimse merak etmesin” dedi. Yaman kongre sürecinin Ocak’ta başlayacağını söyledi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman bölge’de yapılan hizmetlerle ve yaklaşan kongre tarihi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaman yaptığı açıklama da “Gebze yapılan yatırımlardan payını alıyor” diyerek “eksikliklerin de hizmetlerinde takipçisiyiz” dedi. PROJELERİN TAKİPÇİSİYİZ   Yaman, “Gebze Bölgesi’nin eksikleri nelerdir iyi biliyoruz. Gebze AK Parti ile beraber çok büyük yatırımlar aldı. Tıpkı, Kocaeli ve ülkemizin tamamı gibi.  Gebze de bu yatırımlardan payına düşeni aldı. Ama eksiklerimiz tabi ki vardır. Gebze dinamik, üreten bir şehir. Nüfusu artan bir yer. Kocaeli’de olmayıp da Kocaeli’den çalışan binlerce insan var. Darıca’da Farabi Devlet Hastanesi ek ünite için çalışmalar devam ediyor. Gebze Teknik Üniversitesi’nin eksik fakültelerinin bitirilmesi için çalışıyoruz. Fatih Devlet Hastanesi biraz yavaş ilerliyor ama yakın takipçisiyiz inşallah yılbaşında bitmiş olacak. Anibal kavşağı yakın zamanda bitecek. OSB yollarında çalışmalar ilerliyor.  Yatırımların gerçekleşmesiyle ilgili tüm işlerin takipçisiyiz. Ülke gündemi çok yoğun olsa da, devletin sürekliliğinin ve ülkenin bekası için tüm işlerin takipçisiyiz. Bununla birlikte Osmangazi Köprüsü de Dilovası’na değer kattı.  Dilovası-Hersek arası köprüsü bildim bileli herkesin hayalinde vardı. Başladık ve 3 yılda bitirdik. Biz bir şeye evet dediğimizde başlıyoruz. Gerek Cumhurbaşkanımız gerekse Başbakanımız, Ülkeyi bir adım ileriye götürecek inandığı her projeyi başlatıyor.” Dedi. KONGRE SÜRECİ OCAK’TA BAŞLAYACAK AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman kongre ilgili konuştu. Yaman, “Resmi kongre süreçleri geldi. Kongrelerle ilgili hazırlanan bir taslak var. Ocakta delege seçimleriyle başlayıp, mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor. Bu parti, dünyanın en güçlü halk hareketlerinden biridir. Kongre süreci bizi hiç bir şekilde etkilemez. AK PARTİ müntesiplerinin makam derdi yok. Onların derdi gönül coğrafyamızın mutlu yarınlarıdır. Kongre ve seçimlerde bizde kopmalar olmaz. Görev verilen tüm arkadaşlarımız bu görevi layıkıyla yapmaya çalışıyorlar. Derdi halk olanın makam derdi olmaz.” Dedi.  

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman bölge’de yapılan hizmetlerle ve yaklaşan kongre tarihi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaman, “Gebze Bölgesi’nin eksikleri nelerdir iyi biliyoruz. Yapılan her projenin takipçisiyiz, kimse merak etmesin” dedi. Yaman kongre sürecinin Ocak’ta başlayacağını söyledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman bölge’de yapılan hizmetlerle ve yaklaşan kongre tarihi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaman yaptığı açıklama da “Gebze yapılan yatırımlardan payını alıyor” diyerek “eksikliklerin de hizmetlerinde takipçisiyiz” dedi.

PROJELERİN TAKİPÇİSİYİZ  

Yaman, “Gebze Bölgesi’nin eksikleri nelerdir iyi biliyoruz. Gebze AK Parti ile beraber çok büyük yatırımlar aldı. Tıpkı, Kocaeli ve ülkemizin tamamı gibi.  Gebze de bu yatırımlardan payına düşeni aldı. Ama eksiklerimiz tabi ki vardır. Gebze dinamik, üreten bir şehir. Nüfusu artan bir yer. Kocaeli’de olmayıp da Kocaeli’den çalışan binlerce insan var. Darıca’da Farabi Devlet Hastanesi ek ünite için çalışmalar devam ediyor. Gebze Teknik Üniversitesi’nin eksik fakültelerinin bitirilmesi için çalışıyoruz. Fatih Devlet Hastanesi biraz yavaş ilerliyor ama yakın takipçisiyiz inşallah yılbaşında bitmiş olacak. Anibal kavşağı yakın zamanda bitecek. OSB yollarında çalışmalar ilerliyor.  Yatırımların gerçekleşmesiyle ilgili tüm işlerin takipçisiyiz. Ülke gündemi çok yoğun olsa da, devletin sürekliliğinin ve ülkenin bekası için tüm işlerin takipçisiyiz. Bununla birlikte Osmangazi Köprüsü de Dilovası’na değer kattı.  Dilovası-Hersek arası köprüsü bildim bileli herkesin hayalinde vardı. Başladık ve 3 yılda bitirdik. Biz bir şeye evet dediğimizde başlıyoruz. Gerek Cumhurbaşkanımız gerekse Başbakanımız, Ülkeyi bir adım ileriye götürecek inandığı her projeyi başlatıyor.” Dedi.

KONGRE SÜRECİ OCAK’TA BAŞLAYACAK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman kongre ilgili konuştu. Yaman, “Resmi kongre süreçleri geldi. Kongrelerle ilgili hazırlanan bir taslak var. Ocakta delege seçimleriyle başlayıp, mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor. Bu parti, dünyanın en güçlü halk hareketlerinden biridir. Kongre süreci bizi hiç bir şekilde etkilemez. AK PARTİ müntesiplerinin makam derdi yok. Onların derdi gönül coğrafyamızın mutlu yarınlarıdır. Kongre ve seçimlerde bizde kopmalar olmaz. Görev verilen tüm arkadaşlarımız bu görevi layıkıyla yapmaya çalışıyorlar. Derdi halk olanın makam derdi olmaz.” Dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.