GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Kongre takvimi netleşmedi!

Siyaset 11.12.2019 - 13:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kongre takvimi netleşmedi!

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Açıklamasında kongre takviminin netleşmediğini söyleyen Başkan Ünlü, “Şu anda kendi teşkilat çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gözümüz kulağımız Ankara’da ancak kongre takvimiyle ilgili net bir gelişme yok.” dedi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Basın açıklamasına Şırnak’ta şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet yaralı askerlerimize de şifalar dileyerek başlayan Başkan Ünlü, “MHP AR-GE çalışması projesine başlamıştır. MHP’nin yapacağı çalışma insanlığın geleceği için hayati bir adım olabilir. 192 ülkenin çoğunda sosyal huzursuzluk yaşanmaktadır. Barış ve demokrasi kavramlarının uygulaması çok farklıdır. Bölgemizdeki belirsizlik demokrasi adına yapılanlar adına ortaya çıkmıştır. Bu büyük bir tıkanmadır. Teröristlerle işbirliği girenlerin gerekçesi de güya barıştır. Teröristin dini, milliyeti, vatanı olmaz. Terörist canidir” dedi.      “GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ ANKARA’DA” Kongre takvimiyle ilgili olarak da konuşan Aydın Ünlü, “Gözümüz kulağımız Ankara’da. Şu anda kendi teşkilat çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kongre takvimiyle ilgili net bir gelişme yok. Aralık ayının son Cuma günü 40x40 programımızın finali yapılacaktır. Kent meydanında toplanacağız 120 ekip başımız orada olacak. MHP tüm Kocaeli’nin sokağına aynı gün, aynı saatte olacak. En az 360 tane hatibimiz sahada olacak. Eşi benzeri olmayan bir program yapacağız” dedi.  

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Açıklamasında kongre takviminin netleşmediğini söyleyen Başkan Ünlü, “Şu anda kendi teşkilat çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gözümüz kulağımız Ankara’da ancak kongre takvimiyle ilgili net bir gelişme yok.” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Basın açıklamasına Şırnak’ta şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet yaralı askerlerimize de şifalar dileyerek başlayan Başkan Ünlü, “MHP AR-GE çalışması projesine başlamıştır. MHP’nin yapacağı çalışma insanlığın geleceği için hayati bir adım olabilir. 192 ülkenin çoğunda sosyal huzursuzluk yaşanmaktadır. Barış ve demokrasi kavramlarının uygulaması çok farklıdır. Bölgemizdeki belirsizlik demokrasi adına yapılanlar adına ortaya çıkmıştır. Bu büyük bir tıkanmadır. Teröristlerle işbirliği girenlerin gerekçesi de güya barıştır. Teröristin dini, milliyeti, vatanı olmaz. Terörist canidir” dedi.    

 “GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ ANKARA’DA”

Kongre takvimiyle ilgili olarak da konuşan Aydın Ünlü, “Gözümüz kulağımız Ankara’da. Şu anda kendi teşkilat çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kongre takvimiyle ilgili net bir gelişme yok. Aralık ayının son Cuma günü 40x40 programımızın finali yapılacaktır. Kent meydanında toplanacağız 120 ekip başımız orada olacak. MHP tüm Kocaeli’nin sokağına aynı gün, aynı saatte olacak. En az 360 tane hatibimiz sahada olacak. Eşi benzeri olmayan bir program yapacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.