19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Konservatuvarda klasik müzik rüzgârı esti

Kocaeli 07.12.2015 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Konservatuvarda klasik müzik rüzgârı esti

Büyükşehir desteğiyle gerçekleşen konserde, K.O.Ü Devlet Konservatuvarı öğrencileri, ünlü bestecilerin eserlerini seslendirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı’nda geçtiğimiz hafta klasik müzik rüzgârı esti. Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Klasik Gitar Bölümü öğrencilerinden Görkem Yılmaz ve Muhammet Türköz seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle, klasik müzik severlere muhteşem bir gece yaşattı. BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİYLE Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle gerçekleştirilen konsere çok sayıda vatandaş katıldı. ÜNLÜ BESTECİLERİN ESERLERİNİ SESLENDİRDİLER Konser, KOÜ Devlet Konservatuvarı Klasik Gitar Bölümü öğrencileri Görkem Yılmaz ve Muhammet Türköz’ün ayrı ayrı sergiledikleri performansla başladı. Jorge Morel, De Fossa, Froberger, Tedesco gibi ünlü bestecilerin eserlerini seslendiren öğrenciler, başarılı performanslarıyla izleyenlerden tam not aldı. Öğrenciler 1 saat 15 dakika süren konserin son bölümünde ise birlikte üç eser seslendirdi. İzleyenler, konser sonunda beğenilerini alkışlarıyla ortaya koydu.
Büyükşehir desteğiyle gerçekleşen konserde, K.O.Ü Devlet Konservatuvarı öğrencileri, ünlü bestecilerin eserlerini seslendirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı’nda geçtiğimiz hafta klasik müzik rüzgârı esti. Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Klasik Gitar Bölümü öğrencilerinden Görkem Yılmaz ve Muhammet Türköz seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle, klasik müzik severlere muhteşem bir gece yaşattı.

BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİYLE

Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle gerçekleştirilen konsere çok sayıda vatandaş katıldı.

ÜNLÜ BESTECİLERİN ESERLERİNİ SESLENDİRDİLER

Konser, KOÜ Devlet Konservatuvarı Klasik Gitar Bölümü öğrencileri Görkem Yılmaz ve Muhammet Türköz’ün ayrı ayrı sergiledikleri performansla başladı. Jorge Morel, De Fossa, Froberger, Tedesco gibi ünlü bestecilerin eserlerini seslendiren öğrenciler, başarılı performanslarıyla izleyenlerden tam not aldı. Öğrenciler 1 saat 15 dakika süren konserin son bölümünde ise birlikte üç eser seslendirdi. İzleyenler, konser sonunda beğenilerini alkışlarıyla ortaya koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.