19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KONTAKT CİTY’DE ‘’BİSMİLLAH’’ DENİLDİ

Spor 08.03.2016 - 14:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KONTAKT CİTY’DE ‘’BİSMİLLAH’’ DENİLDİ

Kontakt Gayrimenkul ile Omocanlar İnşaat’ın ortaklığında hizmete girecek olan Kontay City’in yapımına bugün başlandı. Bölgemizde dikkat çekecek olan bu önemli projeyi hayata geçirecek olan İlker Çakır ve Cengiz Kanşıray’ı yakın dostları yalnız bırakmadılar.

Gebzespor Başkanı İlker Çakır, iş hayatında da önemli adımlar atmaya devam ediyor. Gebze Beşevler Mahallesi’nde 4 blok 82 konuttan oluşan Kontakt City’nin yapımına başlayan İlker Çakır, bugün kazmayı vurdu. Kontakt Gayrimenkul ile Omacanlar Madencilik Hafriyat ve İnşaat şirketlerinin ortaklığında yapımı sürecek olan Kontak City, modern konutlarıyla bölgemizin inşaat sektöründe fark yaratacak. Omacanlar Madencilik Hafriyat ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kanşıray ile ortak olarak bu önemli projeye start veren Kontakt Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İlker Çakır, projenin Gebze’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADILAR Kontakt City’nin yapımında bugün ilk kazma vurulurken, İlker Çakır’ı bu heyecanlı gününde yakın dostları da yalnız bırakmadı. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebzespor yönetim kurulu üyeleri ve İlker Çakır ile Cengiz Kanşıray’ın çok sayıda yakın dostu ve ailesi de yalnız bırakmadı.
Kontakt Gayrimenkul ile Omocanlar İnşaat’ın ortaklığında hizmete girecek olan Kontay City’in yapımına bugün başlandı. Bölgemizde dikkat çekecek olan bu önemli projeyi hayata geçirecek olan İlker Çakır ve Cengiz Kanşıray’ı yakın dostları yalnız bırakmadılar.

Gebzespor Başkanı İlker Çakır, iş hayatında da önemli adımlar atmaya devam ediyor. Gebze Beşevler Mahallesi’nde 4 blok 82 konuttan oluşan Kontakt City’nin yapımına başlayan İlker Çakır, bugün kazmayı vurdu. Kontakt Gayrimenkul ile Omacanlar Madencilik Hafriyat ve İnşaat şirketlerinin ortaklığında yapımı sürecek olan Kontak City, modern konutlarıyla bölgemizin inşaat sektöründe fark yaratacak. Omacanlar Madencilik Hafriyat ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kanşıray ile ortak olarak bu önemli projeye start veren Kontakt Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İlker Çakır, projenin Gebze’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADILAR

Kontakt City’nin yapımında bugün ilk kazma vurulurken, İlker Çakır’ı bu heyecanlı gününde yakın dostları da yalnız bırakmadı. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebzespor yönetim kurulu üyeleri ve İlker Çakır ile Cengiz Kanşıray’ın çok sayıda yakın dostu ve ailesi de yalnız bırakmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.