19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Konteyner tedirginliği

Darıca 02.03.2016 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Konteyner tedirginliği

Nene Hatun Mahallesi Eski Darıca Lisesi’nin tam karşısındaki boş arazide bulunan konteyner özellikle gece yarısı kimliği belirsiz kişilere değişik amaçlı mesken olması mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.

Kapısının kırık olması nedeniyle özellikle madde bağımlısı kimliği belirsiz şahısların gecenin ilerleyen saatlerinde burada grup olarak bir araya gelmesi mahalle sakinlerine korku yaşattığı iddia edildi. Özellikle geç saatte bu araziden işe gidenler yada evlerine giden insanlar konteynerde bazı şahısların bulunduğu ve  şahısların anormal davranışlar sergilediklerini tespit ettiklerini iddia ettiler. Araziden bu konteynerin kaldırılmasını yada korunaklı bir duruma dönüştürülmesini isteyen vatandaşlar hemen karşısındaki lisen öğrencileri için de tehlikeli olabileceğine dikkat çektiler. HABER: Adnan Ayvaz
Nene Hatun Mahallesi Eski Darıca Lisesi’nin tam karşısındaki boş arazide bulunan konteyner özellikle gece yarısı kimliği belirsiz kişilere değişik amaçlı mesken olması mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.

Kapısının kırık olması nedeniyle özellikle madde bağımlısı kimliği belirsiz şahısların gecenin ilerleyen saatlerinde burada grup olarak bir araya gelmesi mahalle sakinlerine korku yaşattığı iddia edildi. Özellikle geç saatte bu araziden işe gidenler yada evlerine giden insanlar konteynerde bazı şahısların bulunduğu ve  şahısların anormal davranışlar sergilediklerini tespit ettiklerini iddia ettiler. Araziden bu konteynerin kaldırılmasını yada korunaklı bir duruma dönüştürülmesini isteyen vatandaşlar hemen karşısındaki lisen öğrencileri için de tehlikeli olabileceğine dikkat çektiler.

HABER: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.